Big Brother τελικός: Η αγκαλιά της Άννας Μαρίας με τη μαμά της και τα φιλιά με τους δίδυμους
Media

Big Brother τελικός: Η αγκαλιά της Άννας Μαρίας με τη μαμά της και τα φιλιά με τους δίδυμους

Big Brother τελικός: Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γέμισε με δάκρια χαράς την Άννα Μαρία και φυσικά τη μητέρα της που περίμενε πώς και πώς να αγκαλιάσει την κόρη της. 

H Άννα Μαρία ζαλισμένη από τη νίκη, μετά από ένα... κρεσέντο μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού όπου γυρνούσε από το ένα δωμάτιο στο άλλο μονολογώντας, εμφανίστηκε στο πλατό και κοντά στον Χάρη Βαρθακούρη για να παραλάβει το έπαθλό της και μέσα στον κόσμο που υπήρχε εκεί ήθελε να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά τους πρώην συμπαίκτες της με τους οποίους είχε δεθεί μέσα στο παιχνίδι.

Ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος και σχεδόν χαμένη ανάμεσα στο πλήθος αναζητούσε τη μητέρα της την οποία ήθελε να αγκαλιάσει και να φιλήσει.

Τη "φρέναρε" όμως για λίγο ο Χάρης Βαρθακούρης προκειμένου η Άννα Μαρία να παραλάβει το έπαθλο μιας και ο τηλεοπτικός χρόνος πίεζε για φινάλε του live.

Όταν όμως το live ολοκληρώθηκε και τα φώτα έσβησαν, όσοι βρίσκονταν εκεί συγκινήθηκαν με την τρυφερή αγκαλιά μάνας και κόρης οι οποίες είχαν να συναντηθούν σχεδόν 3 1/2 μήνες.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Λίγο αργότερα, η Άννα Μαρία έτρεξε στην αγκαλιά των δίδυμων Χρήστου και Παναγιώτη Βαρουξή οι οποίοι δεν χόρταιναν να τη φιλούν και να τη συγχαίρουν για τη μεγάλη νίκη της. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved