The Bachelor: Το πρώτο μήνυμα της Βίβιαν μετά τον τελικό και το «ευχαριστώ»
Media

The Bachelor: Το πρώτο μήνυμα της Βίβιαν μετά τον τελικό και το «ευχαριστώ»

The Bachelor: Φινάλε για το ριάλιτι του Alpha.

Στο παρά 5' η απόφαση του Παναγιώτη! Έπειτα από 3,5 μήνες, ο Παναγιώτης Βασιλάκος κατάφερε να βρει εκείνη που έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να κερδίσει και την πρώτη θέση στην καρδιά του.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πήρε επιτέλους τη μεγάλη απόφαση και η Νικολέττα κέρδισε το εντυπωσιακό μονόπετρο και φυσικά την καρδιά του Παναγιώτη με τον οποίο θα αρχίσουν μια νέα ζωή, μετά το τέλος του ριάλιτι.

H Bίβιαν αποδέχτηκε την απόφαση του Παναγιώτη και πλέον συνεχίζει τη ζωή της και στο πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της , θέλησε να ευχαριστήσει ον Παναγιώτη:

«Στιγμές μοναδικές, στιγμές γεμάτες με ανάμεικτα συναισθήματα, στιγμές για πάντα χαραγμένες μέσα μου! Ήταν ένα πανέμορφο ταξίδι.. Ότι έζησα θα το κρατήσω για πάντα σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους όσους με στήριζαν από την αρχή και κατάλαβαν τι άνθρωπος είμαι. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που έκαναν την εμπειρία μου αξέχαστη και δούλευαν ασταμάτητα για εμάς, χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή. Thank you for everything», έγραψε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved