My Style Rocks τελικός: Η μεγάλη νικήτρια, τα κλάματα και το «ευχαριστώ»
Media

My Style Rocks τελικός: Η μεγάλη νικήτρια, τα κλάματα και το «ευχαριστώ»

My Style Rocks τελικός: Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το στέμμα του My Style Rocks βρήκε τον κάτοχό του, στον Μεγάλο Τελικό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Λαμπερές εμφανίσεις, ιδιαίτερα concepts, πολλή αγωνία αλλά και συγκίνηση, σε ένα φαντασμαγορικό show.

Η Αρετή Λις, η Έρη Λώλη, η Κάτια Φουρτούνη, ο Μηνάς Αηδόνης, ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Τζένη Γεωργιάδου προσπάθησαν, για τελευταία φορά, να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές ως “Queens & Kings”.

Η σαγηνευτική Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε σε πρώτη μετάδοση, το νέο της τραγούδι και με τον χορό της έβαλε φωτιά στο stage.

Oι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς έκαναν την ανατροπή και παρουσίασαν τα δικά τους μοναδικά acts, ενώ τους συνόδευσαν και κορίτσια που είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερους κύκλους του παιχνιδιού.

Οι έξι φιναλίστ κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που είχαν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική και ανέδειξε τον νικητή, ο οποίος, ανακοινώθηκε live και κέρδισε το στέμμα του στιλ αλλά και το μεγάλο έπαθλο.

Δες στη Gallery ποιος ή ποια το κέρδισε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved