Αυτά είναι τα νέα προγράμματα - «Καταιγίδα» από ριάλιτι το 2021!
Media

Αυτά είναι τα νέα προγράμματα - «Καταιγίδα» από ριάλιτι το 2021!

Νέος χρόνος, νέα προγράμματα ετοιμάζουν όλοι οι σταθμοί προκειμένου να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό…

Νέες εκπομπές και ριάλιτι θα ανοίξουν αυλαία αυτή τη νέα χρονιά στην ελληνική τηλεόραση, χαρίζοντας μια διαφορετική νότα στο 2021. «Καταιγίδα» από ριάλιτι το 2021 στην ελληνική τηλεόραση!

Το «House of fame» είναι το νέο μουσικό ριάλιτι το οποίο θα θυμίζει το γνωστό σε όλους «Fame story». Θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου και οι ιθύνοντες στο Φάληρο ετοιμάζονται εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο πρότζεκτ! Οι συμμετοχές, όπως λέγεται, είναι πάνω από 4.000…

Το «Survivor» στον ΣΚΑΪ είναι γεγονός! Διάσημοι Vs Μαχητές! Τελευταία στιγμή o Σάκης Τανιμανίδης πήρε την απόφαση να μην παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης μιας και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος και ήθελε να μην ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να είναι κοντά της όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης της… Έτσι τα ηνία της παρουσίασης ανέλαβε ο Γιώργος Λιανός!

Ο Σάκης Ρουβάς θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής IDOLS, μια εκπομπή αρκετά διαφορετική από όσες έχει συνηθίσει το κοινό. Η εκπομπή IDOLS θα είναι ένα είδος μουσικού ντοκιμαντέρ, στο οποίο θα γίνονται αφιερώματα για καλλιτέχνες του χώρου της μουσικής. Η παρουσία του Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΙ θα είναι έντονη, καθώς το The Voice θα συνεχιστεί μέχρι και τους πρώτους μήνες του 2021. Και όπως λέγεται και το Masked Singer θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς.

Και η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας τη νέα εκπομπή MakeOver. Ένας κομμωτής, ένας μακιγιέρ και ένας στυλίστας θα αναλάβουν διαγωνιζόμενες παίκτριες, με σκοπό να αλλάξουν την εμφάνισή τους ολοκληρωτικά. Το Makeover θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2021 και θα προβάλλεται τα μεσημέρια...

Η Φάρμα επιστρέφει και ποιος θα το παρουσιάσει; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ή θα δώσει τη σκυτάλη σε κάποιον άλλον παρουσιαστή;

Το πιο πετυχημένο πρόγραμμα επιστρέφει και δεν είναι άλλο από το Masterchef! Στη θέση του GNTM θα βλέπουμε τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής πάντα από το Star!

Οι σεφ θα είναι οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης. Το ριάλιτι μαγειρικής θα ξεκινήσει στις αρχές 2021, με τους διαγωνιζόμενους να αγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο. Επιπλέον, αλλαγές θα σημειωθούν στο πρόγραμμα, εξαιτίας της πανδημίας, με αποτέλεσμα πολλά από τα γυρίσματα να επικεντρωθούν στο στούντιο.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον σύζυγό της, Χάρη θα αναλάβουν την επιμέλεια μιας ψυχαγωγικής εκπομπής που θα προβάλλεται στη θέση του My Style Rocks και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές της νέας χρονιάς!

Μετά την επιτυχία του ριάλιτι, The Bachelor, στον Alpha, έρχεται “Η Μάχη των Ζευγαριών”. Το ριάλιτι θα μοιάζει αρκετά με το Survivor, καθώς τα ζευγάρια θα συγκεντρωθούν σε ένα εξωτικό μέρος και θα αγωνιστούν για να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου ζευγαριού, καθώς και το μεγάλο έπαθλο.

H ταξιδιωτική εκπομπή, Into the skin, με τον Γιώργο Μαυρίδη θα βγει στον αέρα την Τρίτη 5 Ιανουαρίου του 2021 στην βραδινή ζώνη του Open!

Το «All Star Your Face Sounds Familiar» θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους με συμμετέχοντες από τους προηγούμενους κύκλους. Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου…

Και η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει με μία εκπομπή τύπου infotainment, η οποία θα προβάλλεται από το Μακεδονία TV τα μεσημέρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved