Πάρης Σκαρτσολιάς: «Με την Μαριανέλα έχουμε πολύ καλή επαγγελματική χημεία»
Media

Πάρης Σκαρτσολιάς: «Με την Μαριανέλα έχουμε πολύ καλή επαγγελματική χημεία»

Αν και στο «Καφέ της Χαράς» τον ταλαιπωρεί με τις ίντριγκες της, στην πραγματική ζωή ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Μαριαλένα Ροζάκη έχουν άριστες σχέσεις.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασία του με την συμπρωταγωνίστρια του, για τον Χάρη Ρώμα, αλλά και για τον κορονοϊό.

Πώς είναι η συνεργασία με τη Μαριαλένα;

«Είναι τέλεια! Με τη Μαριαλένα είμαστε πολύ φίλοι και την εκτιμώ πάρα πολύ και ως ηθοποιό, ως καλλιτέχνη. Και νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή επαγγελματική χημεία».

Είναι σχολείο το να παίζεις πλάι στον Χάρη Ρώμα και το υπόλοιπο καταξιωμένο καστ; Τι μαθαίνεις από αυτούς;

«Σίγουρα είναι σχολείο! Είναι εξαιρετικοί και πολύ έμπειροι ηθοποιοί, με εξαιρετικού τύπου χαρίσματα ο καθένας. Και μόνο που παρατηρείς τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται ένα κείμενο, τους ρυθμούς του, τις ανάσες του, μιλάμε για... λεπτή χειρουργική! Όταν λοιπόν παρατηρείς τεχνικά πράγματα που σου δίνουν απλόχερα βλέποντας τους να δουλεύουν, σίγουρα παίρνεις πράγματα! Πολλά!».

Αισθάνεσαι τύχη που η επιστροφή σου στην τηλεόραση μετά το «Ταμάμ» ήταν με το ήδη επιτυχημένο «Καφέ της Χαράς»;

«Ναι, πολύ. Ξεκίνησα από αυτή τη δουλειά και τη νιώθω όντως σπίτι μου. Με χαροποίησε που θα συμμετείχα ξανά, ασχέτως του αν είχα στο μυαλό μου αν θα πάει καλά ή όχι».

Σέ τρομάζει ο κορονοϊός;

«Βέβαια! Είναι πολλές οι απώλειες και δεν αναφέρομαι μόνο στα θύματα. Απώλειες στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων, απώλεια στον τρόπο που σκέφτονται... Αφάνταστες απώλειες, ακόμα και για τους ανθρώπους που είναι καλά, που είναι υγιείς... Ο κόσμος είναι πραγματικά στο όριο», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved