Κάτια Μακρή: «Είναι λίγο στο DΝΑ μας οι αχρείαστοι καβγάδες»
Media

Κάτια Μακρή: «Είναι λίγο στο DΝΑ μας οι αχρείαστοι καβγάδες»

Η Κάτια Μακρή δεν γκρινιάζει για την πολλή δουλειά που έχει, δεν φοράει ψηλά τακούνια και ακούει πάντα τη γνώμη της μαμάς.

Η Κάτια Μακρή, η αρχισυντάκτρια του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ στο SΤΑR αλλά και παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου, μίλησε για το γεγονός που τη συγκλόνισε, για το νέο που την χαροποίησε, ενώ αποκάλυψε αν έχει κάνει φίλους από τον χώρο.

Το γεγονός που σας συγκλόνισε;

«Είναι πολλά αυτά που με λύγισαν. Τα φορτηγά που μετέφεραν σορούς στο Μπέργκαμο. Ο ενθουσιασμός των γιατρών κάθε φορά που αποσωληνώνουν έναν ασθενή και του δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Με θύμωσε πολύ και η ιστορία στη Νίκαια, με τον καθηγητή που μαχαίρωσε το σκυλάκι. Αυτή την κτηνωδία πώς να την αντέξεις;»

Το νέο που σας χαροποίησε;

«Η προοπτική ότι μπορεί σύντομα να έχουμε ένα εμβόλιο και να βγάλουμε τις ζωές μας από τον "πάγο". Αν και είμαι σίγουρη ότι, όταν φτάσει εκείνη- η ώρα, θα διχαστούμε σε υπέρμαχους και αρνητές. Είναι λίγο στο DΝΑ μας οι αχρείαστοι καβγάδες».

Ποια θεωρείτε την πιο σημαντική στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας σας;

«Ενα ρεπορτάζ το 2013 στη "Real News", που προανήγγειλε -ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα έκλεινε την ΕΡΤ. Έναν μήνα προσπαθούσα να διασταυρώσω την πληροφορία και, όταν πλέον ήμουν σίγουρη, το είπα στον Νίκο Χατζηνικολάου. Με ρώτησε "είσαι σίγουρη;" και απάντησα "ναι, είμαι". Το έκανε πρώτο θέμα, προκαλώντας τεράστιο σάλο. Σε έναν μήνα έκλεισε η ΕΡΤ, με τη γνωστή κατάληξη».

Φίλους έχετε κάνει στον χώρο;

«Εχω φίλους, κουμπάρους και... σύζυγο από τον χώρο».

Ποιος είναι ο άνθρωπος τη γνώμη του οποίου εμπιστεύεστε περισσότερο;

«Η μαμά μου, γιατί από παιδί μου λέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, χωρίς να τα εξωραΐζει για να μη με στενοχωρήσει», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved