Αποκλειστικό: Οι συζητήσεις της Παπαδημητρίου με το MEGA για το νέο πρωινό!
Media

Αποκλειστικό: Οι συζητήσεις της Παπαδημητρίου με το MEGA για το νέο πρωινό!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gossip-tv.gr η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου ετοιμάζεται να αναλάβει πρωινή εκπομπή στο Mega.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως η γνωστή παρουσιάστρια είναι σε συζητήσεις για την παρουσίαση ενός νέου μαγκαζίνο στην πρωινή ζώνη του καναλιού και μάλιστα το Σαββατοκύριακο.

Το Mega φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στην σκληρή τηλεοπτική αρένα του Σαββατοκύριακου και να ενεργοποιεί την πρωινή του ζώνη απέναντι στους αντιπάλους Σίσσυ Χρηστίδου και Νίκο Μάνεση.

Εάν ευδοκιμήσει η νέα συνεργασία της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του MEGA, σύμφωνα με την ίδια πηγή οι ιθύνοντες του καναλιού προγραμματίζουν την πρεμιέρα της εκπομπής αμέσως μετά τις γιορτές, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2021.

Αυτό βέβαια γεννά ερωτήματα για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή ROOMIES που παρουσιάζει ήδη η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Μαρία Σολωμού.

Ωστόσο, δεν έχουν σκεφτεί ή καταλήξει ακόμα αν θα υπάρχει ρόλος συμπαρουσιαστή της εκπομπής. Η παραγωγή θα είναι του Νίκου Κοκλώνη ενώ στο τιμόνι της αρχισυνταξίας έχει ακουστεί αυτό της Ελένης Ορφανουδάκη, η οποία μέχρι και πέρσι ήταν αρχισυντάκτρια της Σίσσυς Χριστίδου, ενώ για πολλά χρόνια έχει τελέσει χρέη αρχισυνταξίας της εκπομπής Πάμε Πακέτο με την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved