Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει! Ποιοι celebrities συζητούν για το All star YFSF;
Media

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει! Ποιοι celebrities συζητούν για το All star YFSF;

Μπορεί ο τελευταίος κύκλος του Your Face Sounds Familiar να κόπηκε ξαφνικά λόγω κορονοϊού στο πρώτο κύμα της πανδημίας, όμως σύντομα επιστρέφει στους δέκτες μας και μάλιστα με παίκτες έκπληξη! 

Η Μαρία Μπεκατώρου, στρατιώτης όπως πάντα στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1 είναι βέβαια καθ' όλα έτοιμη να αναλάβει δράση και μάλιστα δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη αγάπη που έχει για το συγκεκριμένο σόου μεταμφιέσεων που θα είναι All star, δηλαδή σε αυτό θα συμμετέχουν ηθοποιοί και τραγουδιστές που έχουν περάσει από το σόου και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν με τις μεταμφιέσεις τους.

Και τώρα όλοι στον σταθμό έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Μία πρεμιέρα που αναμένεται να γίνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει και που θα έχει την ίδια ένταση και το ίδιο ενδιαφέρον με αυτή που μόλις έφτασε στο τέλος της.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega, έχουν ήδη γίνει προτάσεις σε γνωστούς καλλιτέχνες της χώρας μας.

Δεν έχουν υπογράψει όλοι όμως και τα ονόματα που θα διαβάσετε παρακάτω ακόμα δεν έχουν υπογράψει -τουλάχιστον όλα- για τη συμμετοχή τους. Πολλοί από τους παρακάτω όμως αποτελούν μεγάλη έκπληξη.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόταση έχουν δεχτεί οι Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Κώστας Δόξας, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Αλευράς, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Τάνια Μπρεάζου, Λευτέρης Ελευθερίου και Κρατερός Κατσούλης.

Μένει να δούμε λοιπόν ποιοι από τους παραπάνω θα έχουν χρόνο στο πρόγραμμά τους ώστε να μπορούν να κάνουν πρόβες για να βγαίνει κάθε Κυριακή ένα όμορφο αποτέλεσμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved