Survivor: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του Λιανού από τον Άγιο Δομίνικο!
Media

Survivor: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του Λιανού από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor: Εδώ και μερικά 24ωρα ο Γιώργος Λιανός μαζί με όλους τους παίκτες του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και έχει ριχτεί στη δουλειά. 

Πώς αλλιώς άλλωστε θα προλάβαιναν οι συντελεστές αυτής της παραγωγής να βγουν στον "αέρα" στις 27 Δεκεμβρίου οπότε και κάνει πρεμιέρα το Survivor;

Μάλιστα, όπως ακούστηκε την ημέρα της ξαφνικής αναχώρησης των συντελεστών για Άγιο Δομίνικο, ήταν τόσο αιφνίδια η απόφαση να ξεκινήσουν τα γυρίσματα άμεσα που ο παρουσιαστής δεν πρόλαβε καν να ετοιμάσει βαλίτσες για να έχει μαζί του τα απαραίτητα κατά τη διάρκεια της διαμονής του στον εξωτικό προορισμό.

Ο Γιώργος Λιανός, μετά από αρκετές μέρες συνεχούς δουλειάς εκεί, βρήκε και τον χρόνο να κάνει την πρώτη του ανάρτηση.

Και όπως πάντα, επιστράτευσε το χιούμορ που όπως γνωρίζουμε όλοι, διαθέτει, ανεβάζοντας ένα αστείο σκίτσο που απεικονίζει τον ίδιο.

«Xmas came earlier! @marko5_sp Made me Yellow! Hope you like it! #xmas #makemeyellow #thesimpsons #survivor» έγραψε στη λεζάντα του σκίτσου όπου γίνεται αναφορά φυσικά και στο Survivor με το λογότυπό του.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός πήρε τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης ύστερα από την απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να παραμείνει στο πλευρό της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα λόγω της δίδυμης κύησής της.

Έτσι, ο Γιώργος πήρε πάνω του το βάρος της παρουσίασης του φετινού Survivor που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και ανάμεσα στους Διάσημους υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες όπως βέβαια και στους Μαχητές.

Δείτε παρακάτω την πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Λιανού από τον Άγιο Δομίνικο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved