Ανασκόπηση 2020: 9+1 σειρές που αναζητήσατε περισσότερο στη Google τη χρονιά που πέρασε
Media

Ανασκόπηση 2020: 9+1 σειρές που αναζητήσατε περισσότερο στη Google τη χρονιά που πέρασε

Ανασκόπηση 2020: Μείναμε πολύ μέσα στο σπίτι φέτος λόγω κορονοϊού και έτσι οι σειρές είχαν την τιμητική τους μιας και μας κρατούσαν συντροφιά όλες αυτές τις δύσκολες ώρες του εγκλεισμού. 

Τι καλύτερο από μία ζεστή κούπα καφέ ή ένα γευστικό σνακ μπροστά από την τηλεόραση με τις περιπέτειες των ηρώων της εκάστοτε σειράς που επιλέγατε; Φυσικά υπήρξαν και οι σειρές που αγαπήθηκαν πιο πολύ από κάποιες άλλες και φυσικά αυτό αποτυπώθηκε στη Google με βάση τις αναζητήσεις που κάνατε γι' αυτές τις σειρές.

Ποιες ήρθαν λοιπόν πρώτες στις προτιμήσεις σας; Πάμε να δούμε την τοπ δεκάδα των σειρών που τη χρονιά που πέρασε έκαναν πάταγο στο τηλεοπτικό κοινό παγκοσμίως...

1 Tiger King

Ο ιδιοκτήτης ενός ζωολογικού κήπου βγαίνει εκτός ελέγχου εν μέσω ενός εκκεντρικού χαρακτήρα σε αυτήν την αληθινή ιστορία δολοφονίας.

2. Big Brother Brasil

Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά καθώς πρόκειται για το αγαπημένο ριάλιτι παιχνίδι που στη Βραζιλία γνωρίζει τεράστια επιτυχία και μάλιστα φέτος ήταν ουσιαστικά επετειακό αφού η παραγωγή έκλεισε 20 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι συμμετείχαν 18 παίκτες, χωρισμένοι σε Διάσημους και καθημερινούς ανθρώπους.

Στην πρώτη ομάδα περιλαμβάνονταν γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, επαγγελματίες αθλητές και influencers ενώ στη δεύτερη απλοί πολίτες που καλούνταν να αναμετρηθούν για τη μεγάλη νίκη. Ο νικητής είχε ως έπαθλο το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ, 1,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο δεύτερος φιναλίστ έπαιρνε 150.000 ευρώ και ο τρίτος 50.000 ευρώ.

3. Money Heist

Μία ασυνήθιστη ομάδα από κλέφτες επιχειρούν να κάνουν την τέλεια ληστεία στην ιστορία της Ισπανία, αρπάζοντας 2,4 δις εκατομμύρια ευρώ από την μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας.

4. Cobra Kai

Δεκαετίες μετά την πρώτη μεγάλη μάχη τους σε αγώνες καράτε το 1984, οι μεσήλικες -πλέον- Daniel LaRusso και Johnny Lawrence αναμετρώνται ξανά σε έναν σκληρό αγώνα που δεν ξέρει κανείς ποιον θα έχει νικητή.

5. The Umbrella Academy

Αμερικανική σειρά βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων κόμικς και έχει για πρωταγωνιστές σούπερ ήρωες.

6. Emily In Paris

Μία νεαρή Αμερικανίδα προσλαμβάνεται από μία μεγαλοεταιρία μάρκετινγκ στο Παρίσι προκειμένου να τους συμβουλεύει με την αμερικανική της σκοπιά στα πράγματα.

7. Ozark

Ένας οικονομικός σύμβουλος παίρνει με το ζόρι την οικογένειά του από το Σικάγο και μετακομίζουν στο Missouri Ozarks, όπου πρέπει να ξεπλένει χρήματα για να κατευνάσει τον θυμό μεγαλεμπόρου ναρκωτικών με τον οποίο έχει μπλέξει.

8. The Queen’s Gambit

Ορφανή στην τρυφερή ηλικία των εννέα χρόνων, η εσωστρεφής Beth Harmon ανακαλύπτει και κυριαρχεί στο παιχνίδι του σκακιού στις δεκαετίες του 1960 στις ΗΠΑ. Αλλά το παιδικό αστέρι θα χρειαστεί να πληρώσει ένα μεγάλο τίμημα.

9. Outer Banks

Μια ομάδα εφήβων που ζει στην... κόψη του ξυραφιού σκοντάφτει σε έναν χάρτη θησαυρού με τον οποίο ανακαλύπτει ένα καλά θαμμένο μυστικό.

10. Locke & Key

Όταν ο πατέρας τους δολοφονείται υπό μυστηριώδεις συνθήκες, τα τρία αδέλφια του Locke και η μητέρα τους εγκαθίστανται στο πατρικό τους σπίτι, το Keyhouse, στο οποίο ανακαλύπτουν ότι είναι γεμάτο μαγικά κλειδιά που μπορεί να συνδέονται με το θάνατο του πατέρα τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved