Καγιά - Παπαγεωργίου: Η συνάντησή τους στο MadWalk και ο εκνευρισμός της Βίκυς on camera!
Media

Καγιά - Παπαγεωργίου: Η συνάντησή τους στο MadWalk και ο εκνευρισμός της Βίκυς on camera!

Το MadWalk έφερε κοντά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά! Η  Ηλιάνα έκανε πασαρέλα και η Βίκυ παρουσίασε τη λαμπερή βραδιά!

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και μίλησαν κιόλας σύμφωνα με το ρεπορτάζ!

Η Βίκυ Καγιά είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά. Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και δύο εν δυνάμει, 4, δεν έχει υπάρξει ένας να πει ότι έχω κόντρα με κάποιον. Έχω πει ό,τι έχω να πω. Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις για τις συγκεκριμένες δύο κυρίες (Χριστοπούλου-Ηλιάνα) γιατί δεν έχω κάτι να πω αληθινά» είπε η Βίκυ στην ερώτηση που της έγινε για την «κόντρα» της με την Ηλιάνα.

Η Ηλιάνα είπε για τη Βίκυ στους δημοσιογράφους: «Δεν ξέρω αν η Βίκυ είναι εδώ γιατί τα γυρίσματα γίνονται ξεχωριστά. Εγώ πάντα έχω έναν καλό λόγο και μια καλησπέρα για όλους. Δεν υπάρχει κάτι από τη μεριά μου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και ό,τι θέλει η καρδούλα του».

Και η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε ότι η Βίκυ Καγιά είδε την Ηλιάνα και πήγε να τη χαιρετίσει και η Ηλιάνα την χαιρέτησε με σκυμμένο το κεφάλι.

Oι δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day

H αποκάλυψη ότι συναντήθηκαν οι δύο γυναίκες. Το ρεπορτάζ από την εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved