8 Λέξεις: Έτσι περνά η Τζουλιάνα στα γυρίσματα της σειράς! (Photos)
Media

8 Λέξεις: Έτσι περνά η Τζουλιάνα στα γυρίσματα της σειράς! (Photos)

Η μικρή Τζουλιάνα από τις 8 Λέξεις έχει ξετρελάνει τους τηλεθεατές!

Η σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις» σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης και τη δεύτερη σεζόν, μιας και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού! Εκείνο το πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών είναι η Τζουλιάνα, η οποία έχει κερδίσει τους πάντες με το νάζι, το σκέρτσο της, την εξυπνάδα και τις απίστευτες ατάκες της!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Τζουλιάνα βρέθηκε στην αγκαλιά της Ναυσικάς Καλλέργη (Πέμυ Ζούνη) όταν η μητέρα της Δώρα έχασε τη ζωή της εξαιτίας ενός πειραματικού σκευάσματος που είχε δημιουργήσει η Ναυσικά και χορηγήθηκε στη Δώρα.

Η Ναυσικά μένει πια με την Τζουλιάνα και τα λένε όλα σαν δυο καλές φίλες. Όταν η Τζουλιάνα αποκαλεί τη Ναυσικά «τρουφίτσα», εκείνη λιώνει… Τι γίνεται όμως στα γυρίσματα της σειράς; Και εκεί η Τζουλιάνα Κλεάνθους μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πρωταγωνιστών μιας και είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα και ταλαντούχο, αφού μαθαίνει γρήγορα τα λόγια της και δεν κουράζει τον σκηνοθέτη, Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Πολλές φορές οι ηθοποιοί της σειράς, 8 Λέξεις δημοσιεύουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα με την αξιολάτρευτη Τζουλιάνα… Δείτε στην gallery που ακολουθεί τι έκανε πρόσφατα που είχε γύρισμα για τις 8 Λέξεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved