8 Λέξεις: Ανατροπές στα νέα επεισόδια: Μία εγκυμοσύνη, χωρισμοί και η τραγική κατάληξη του Οδυσσέα
Media

8 Λέξεις: Ανατροπές στα νέα επεισόδια: Μία εγκυμοσύνη, χωρισμοί και η τραγική κατάληξη του Οδυσσέα

8 Λέξεις: Με μεγάλες ανατροπές μπαίνει η νέα χρονιά για την αγαπημένη σειρά.

Η σειρά του ΣΚΑΪ συνεχίζει με νέα επεισόδια από τις 4 Ιανουαρίου και μας υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα. Διαβάστε τι θα δείτε στα νέα επεισόδια της χρονιάς.

Ο Άκης υποδέχεται με μεγάλη χαρά την Αποστολία που ξαναγύρισε στο σπίτι και όλα αυτά που λέγονται μεταξύ τους δείχνουν τον βαθύ δεσμό που τους ενώνει. Παράλληλα ο Οδυσσέας, απογοητευμένος από τα συχνά επεισόδια που παθαίνει με τα μάτια του, αποφασίζει να σταματήσει να ζωγραφίζει, απόφαση που βρίσκει σύμφωνη και την Έρση. Στο μεταξύ ο Σίμος παρασύρεται από το πάθος του για τη Σμαράγδα και δεν διστάζει να επιτεθεί στον Αντώνη, κάνοντας παράλληλα σκηνή ζηλοτυπίας στη Σμαράγδα.

Εκείνη όμως του ξεκαθαρίζει: «Χωρίσαμε Σίμο, είμαι ελεύθερη να συνεχίσω τη ζωή μου». Ο Αιμίλιος αποφασίζει να μιλήσει στη Μάγδα για διαζύγιο, ενώ ο Οδυσσέας αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του καθώς τα συμπτώματα επιμένουν και αποφασίζει να πάει στην Αθήνα, προκειμένου να κάνει εξειδικευμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις. Η ζήλια του Μιχαήλ αναγκάζει τη Βικτώρια να του τα πει έξω οπό τα δό­ντια και να τον προειδοποιήσει: «Κοίτα, θα μείνω για πάντα στο Λονδίνο αν δεν σταματήσει να μου επιτίθεσαι για τον Τζόναθαν».

Ο Φρίξος εντοπίζει έναν από τους ληστές που του άρπαξαν τα κοσμήματα και την υπόθεση αναλαμβάνει η αστυνομία η οποία προχωράει σε συλλήψεις και τα κοσμήματα έρχονται πάλι στα χέρια τους, ενώ η Κατερίνα δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τη Βίκυ που της ζητάει να τη δει. Ο Αιμίλιος έχει αποφασίσει να ζητήσει από τη Μάγδα να χωρίσουν, όταν μια απρόσμενη ανακοίνωση από μέρους της του κόβει τη φόρα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν ακούει: «Αγάπη μου, επιτέλους τα κατάφερα. Είμαι έγκυος, έχω τρελαθεί οπό τη χαρά μου!», του ανακοινώνει.

Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια πάει τα χαμένα κοσμήματα στη Νόνα, που τη συγκινεί αφάνταστα με αυτή την κίνηση. Η Κατερίνα επισκέπτεται κρυφά τη Βίκυ στις φυλακές η οποία της ζητάει κάτι σε αντάλλαγμα για τις πληροφορίες που ζητάει. Λίγο μετά η Κατερίνα πιέζει να μεταφερθεί η Βίκυ σε άλλο κελί, γνωρίζοντας πως μόνο έτσι θα σπάσει τη σιωπή της και θα της αποκαλύψει ονόματα του κυκλώματος.

Η Μάγδα αρχίζει να κάνει όνειρα για το μωρό που έρχεται, φέρνοντας τον Αιμίλιο σε ακόμα δυσκο­λότερη θέση, ενώ ο Μανούσος πολιορκεί την Απο­στολία και ο Ακης δυσανασχετεί. Ο Οδυσσέας με τη Ναυσικά επισκέπτονται και πάλι τον οφθαλμίατρο και τα αποτελέσματα είναι πολύ ανησυχητικά...

Η βλάβη στο οπτικό νεύρο ανησυχεί τον οφθαλμίατρο του Οδυσσέα κι έτσι τον στέλνει να κάνει περαιτέρω εξειδικευμένες εξετάσεις. Λίγο μετά η Ναυσικά ρωτάει τη Νόνα αν είχε κανείς στην οικογένειά της ιστορικό με πρόβλημα στα μάτια, με σκοπό να αποκλείσει την κληρονομικότητα.

Παράλληλα, ο Μάρκου την πιέζει να στείλουν τον Οδυσσέα στο εξωτερικό, αλλά η Ναυσικά είναι αρνητική. Η Βι­κτώρια επιστρέφει από το Λονδίνο κι αυτή τη φορά ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως η επόμενη σκηνή ζηλοτυπίας που θα της κάνει, θα είναι κι η τελευταία αφού προτιμά να χωρίσει παρά να την ανεχτεί.

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved