Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε τη νέα χρονιά! Σκάνδαλο, εκδίκηση και απαγορευμένοι έρωτες
Media

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε τη νέα χρονιά! Σκάνδαλο, εκδίκηση και απαγορευμένοι έρωτες

Άγριες Μέλισσες: Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της και πολλές εξελίξεις για τους ήρωες στο Διαφάνι.

Κάποιοι παλεύουν για τον γάμο τους και εκείνον που αγαπούν, άλλοι πηγαίνουν στο χωριό με συγκεκριμένο στόχο και άλλοι προκαλούν σκάνδαλα που Θα συζητηθούν και παράλληλα πληγώνουν τους ήρωες.

Διαβάστε μερικές από τις πιο σημαντικές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια.

Οι σεναριογράφοι της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 που καθηλώ­νει τους τηλεθεατές έχουν αποδείξει πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και οι ήρωες της σειράς έρχονται αντιμέτωποι συνε­χώς με νέα δεδομένα και δοκιμασίες.

Μάλιστα, στα καινούργια επεισό­δια της νέας χρονιάς, που θα αρχίσουν να προβάλλονται ξανά από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, περιμένουμε καταιγιστικές εξελίξεις.

Το Διαφάνι θα έρθει αντιμέτωπο με νέες συγκρού­σεις, ανέλπιστες συμμαχίες αλλά και γεγονότα που συνταράσσουν.

Αρ­χικά, ο Βόσκαρης ετοιμάζει ένα δόλιο σχέδιο προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό. Για να τα καταφέρει, όμως, θα προκαλέσει ένα σκάνδαλο, καθώς θα διεκδικήσει μία θέση στη ζωή της Σοφούλας, η οποία όμως μόλις έχει αρραβωνιαστεί τον Άγγελο.

Ο τε­λευταίος έχει υποψιαστεί πως ο νέος διοικητής της χωροφυλακής του Διαφανίου προσεγγίζει την αγαπημένη του, αλλά δεν μπορεί να φαντα­στεί όσο θα ακολουθήσουν. Ο Βόσκαρης θα διαλύσει τον αρραβώνα και τη σχέση των δύο νέων προκαλώντας σκάνδαλο στο Διαφάνι με τον Τόλλια να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Η υπόληψη της οικο­γένειάς του θίγεται με την απόφαση της κόρης του και το σκάνδαλο εί­ναι μεγάλο. Ωστόσο, κι άλλες σχέσεις βρίσκονται ένα βήμα πριν από το τέλος. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο αρραβώνας του Κωνσταντή με τη Δόμνα.

Ο έρωτάς του για τη Δρόσω φουντώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο και ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να μην καταδικάσει όσα νιώθει για εκείνη. Ξέρει καλά πως, αν αποφασίσει να διαλύσει τη σχέση του με την κόρη του Θέμελη, οι συνέπειες θα είναι τραγικές, αλ­λά τα συναισθήματα του για τη Δρόσω τα ξεπερνούν όλο, παρότι αυτός

Ο έρωτας είναι απαγορευμένος και από τις δυο οικογένειες. Στο Διαφά­νι, όμως, πρόκειται να δούμε και μία νέα άφιξη. Ο λόγος για τον Τάκη, ο οποίος πηγαίνει να δει τη Δρόσω. Η παρουσία του είναι ανασταλτικός παράγοντας για τα σχέδια του Κωνσταντή, ενώ θα ταράξει τη Δρόσω, καθώς φοβάται πως ο Τάκης θα αποκαλύψει πως ο μικρός Σέργιος εί­ναι γιος της, αφού την έχει δει να πονάει που είναι μακριά από τον μι­κρό. Την ίδια στιγμή, και ο γάμος του Νικηφόρου με την Ασημίνα έχει πάρει τον δρόμο του χωρισμού.

Ο Σεβαστός ανακαλύπτει την παράνο­μη σχέση της γυναίκας του με τον Μπάμπη και αντιδρά ακραία. Απειλεί τον νεαρό να μείνει μακριά από τη γυναίκα του και είναι αποφασισμέ­νος να κάνει τα πάντα για να κρατήσει ζωντανό τον γάμο του και όλα όσα έχτισαν. Και ο Δούκας, όμως, για πρώτη φορά νιώθει μόνος, καθώς η Μυρσίνη μετά την αποκάλυψη του θανάσιμου μυστικού για τον θάνατο του Γιώργη Σταμίρη είναι εχθρική απέναντι του. Δεν ξέρει αν μπορεί να του συγχωρέσει πως οδήγησε και τους δύο γιους τους να γίνουν δολο­φόνοι. Παράλληλα, ο Αίας, ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά στον Κων­σταντή και στον Μελέτη με άγριες διαθέσεις, επέστρεψε προκειμένου να τους εκδικηθεί για τον τρόπο που του φέρθηκαν στο παρελθόν.

Εί­ναι αποφασισμένος να τους καταστρέψει, όπως έκαναν και εκείνοι, και η σύγκρουση ανάμεσα τους θα είναι σφοδρή. Φυσικά, ακόμη μία ιστο­ρία που θα μας απασχολήσει είναι και η αποκάλυψη του Μελέτη για το ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας. Ο κόσμος του γκρεμίζεται ακό­μη μία φορά, αλλά θέλει να μάθει ακριβώς όλη την αλήθεια για το τι συ­νέβη στο παρελθόν ανάμεσα στον Σωκράτη και στην Ανέτ. Ο ήρωας θα έρθει αντιμέτωπος με έντονα συναισθήματα, που πρέπει να ισορροπή­σει, αν και όλοι φοβούνται την αντίδραση του.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved