Πάμε Δανάη: Παραμονή Χριστουγέννων στο Mega με τη Δανάη Μπάρκα
Media

Πάμε Δανάη: Παραμονή Χριστουγέννων στο Mega με τη Δανάη Μπάρκα

Ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό εορταστικό πρόγραμμα έχει ετοιμάσει το MEGA για αυτά τα Χριστούγεννα με καλεσμένους αγαπημένους φίλους που έρχονται να μοιραστούν όμορφες ιστορίες, να μας διασκεδάσουν με τραγούδια και χορό, να παίξουν για καλό σκοπό και να στείλουν το δικό τους ελπιδοφόρο μήνυμα.

Παραμονή Χριστουγέννων στις 09:40 η παρέα του «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ μας καλωσορίζει με μία γλυκιά καλημέρα, πολλές ευχές και κάλαντα. Η Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Άρη Καβατζίκη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Σίσσυ Καλλίνη και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο υποδέχονται στο γιορτινό «σπίτι» τους τον Τoni Sfino, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαρία Σολωμού, τη Ζωή Δημητράκου, τον Γιάννη Καλλιάνο με τη σύζυγό του, την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Ιβάν Σβιτάιλο.

Μοιράζονται με όλους εμάς γλυκές ιστορίες, αναμνήσεις Χριστουγέννων και τη διάθεσή τους για χορό με τον απολαυστικό performer Toni Sfino να απογειώνει το κέφι.

Ο Απόστολος Ρουβάς μπαίνει στην κουζίνα του «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» και μας ετοιμάζει λαχταριστή γεμιστή γαλοπούλα. H Μάνια Ντέλου μας δίνει τη συνταγή για μία εντυπωσιακή black forest, ενώ θα μάθουμε όλα τα μυστικά για να ετοιμάσουμε το κρασί των Χριστουγέννων, το Glühwein.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved