Η Τούρτα της μαμάς: Παραμονή Χριστουγέννων στην ΕΡΤ με διπλό επεισόδιο
Media

Η Τούρτα της μαμάς: Παραμονή Χριστουγέννων στην ΕΡΤ με διπλό επεισόδιο

Η ΕΡΤ φορά τα γιορτινά της και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με προγράμματα γεμάτα κέφι και χαρά.

Συναυλίες, συνταγές για εορταστικά εδέσματα, ταινίες για μικρούς και μεγάλους, παραδοσιακά γλέντια, αλλά και επεισόδια από τις αγαπημένες μας σειρές θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ2 το διήμερο 24 και 25 Δεκεμβρίου για να σας κάνουν συντροφιά και να παραμείνετε ασφαλείς στο σπίτι.


Στις 22:00, στην ΕΡΤ1 έρχεται διπλό χορταστικό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Η Τούρτα της μαμάς» με πολλούς guest αλλά και πολλές εκπλήξεις.
Είναι παραμονή Χριστουγέννων και στο άδειο σπίτι φτάνει η Αλεξάνδρα και η Μαριλού ερχόμενες από ένα ρεβεγιόν. Με έκπληξη διαπιστώνουν ότι στο σπίτι έχει γίνει διάρρηξη και ότι ο διαρρήκτης, ο νεαρός αντιεξουσιαστής Φραγκίσκος, είναι ακόμα μέσα στο σπίτι.

Η Αλεξάνδρα και η Μαριλού προσπαθούν να αποκρύψουν την ταυτότητα του Φραγκίσκου από τους υπόλοιπους, καθώς η Ευανθία ετοιμάζει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και ένας αστυνομικός φτάνει στο σπίτι για να εξετάσει τη διάρρηξη.
Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο σπίτι της Ευανθίας και του Τάσου σε πλήρη εξέλιξη. Συγγενείς, φίλοι, χριστουγεννιάτικα έθιμα από όλο τον κόσμο. Γεύσεις Χριστουγεννιάτικες και ένας Φραγκίσκος, που ως γνήσιος αριστεριστής και αντιεξουσιαστής δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Όσο και αν η Μαριλού και η Αλεξάνδρα προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η κόντρα ανάμεσα στον Φραγκίσκο και τον Πάρη είναι σχεδόν νομοτελειακή. Η Τούρτα της Μαμάς θα επέμβει την κατάλληλη στιγμή;



Ως guest στο εορταστικό επεισόδιο εμφανίζονται οι: Χρύσα Ρώπα (Αλεξάνδρα), Τριαντάφυλλος Δελής (Ντέμης), Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσιώκος (Γιάγκος), Αγγελική Παρδαλίδου (Αγγέλα), Ορέστης Τζιόβας (Απόλλων), Βασίλης Παπαδόπουλος (Φρογκ), Γιώργος Λαμπάτος (Φάνης), Χρήστος Τριπόδης (Σακκάς), Τζόυς Ευείδη (Λίτσα).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved