Media

Παραμονή Χριστουγέννων με παιδικές ταινίες και μουσική

Συναυλίες, συνταγές για εορταστικά εδέσματα, ταινίες για μικρούς και μεγάλους, παραδοσιακά γλέντια, αλλά και επεισόδια από τις αγαπημένες μας σειρές θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ2 το διήμερο 24 και 25 Δεκεμβρίου για να σας κάνουν συντροφιά και να παραμείνετε ασφαλείς στο σπίτι.

Η ΕΡΤ2, στις 11:00, την παραμονή των Χριστουγέννων, λέει «καλημέρα» στους μικρούς της φίλους με τη μικρού μήκους παιδική ταινία «Ο Χιονάνθρωπος». Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ το 1983. Την ίδια χρονιά κέρδισε το βραβείο της Βρετανικής Ακαδημίας ως το καλύτερο παιδικό πρόγραμμα της χρονιάς.

Στις 19:00, μεταδίδεται η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με έργα Μ. Πρετόριους, Τζ. Γκαμπριέλι, Μ. Αδάμη, Φρ. Πουλένκ, Β.Α. Μότσαρτ, Γκ. Φρ. Χέντελ. Σολίστ: Μυρσίνη Μαργαρίτη, Γιώργος Πέτρου. Μουσική διεύθυνση χορωδίας: Αγγελική Πλόκα. Μουσική διεύθυνση: Γιώργος Πέτρου.

Στις 20:45, τη σκυτάλη παίρνει η οικογενειακή περιπετειώδης κομεντί «48 Χριστουγεννιάτικες Ευχές», ενώ στις 22:15 ακολουθεί «Το πνεύμα των Χριστουγέννων». Το υπέροχο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ντίκενς γίνεται μιούζικαλ για την τηλεόραση.

Τέλος, για εκείνους που αργούν να κοιμηθούν, η ΕΡΤ2 θα τους κρατήσει συντροφιά με τη ρομαντική κομεντί «Ένα χαμόγελο στις τέσσερις το πρωί», που μεταδίδεται στη 01:45.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved