Roomies: Χριστούγεννα με Χρήστο Μενιδιάτη και Demy
Media

Roomies: Χριστούγεννα με Χρήστο Μενιδιάτη και Demy

Οι «Roomies», έρχονται και αυτό το Σάββατο και Κυριακή στις 16:00 στο MEGA και μας καλωσορίζουν στο γιορτινό cosy σπίτι τους που έχει γείτονες όλους εμάς, τους τηλεθεατές.

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού φοράνε τα «καλά» τους και με χριστουγεννιάτικη διάθεση υποδέχονται τον Χρήστο Μενιδιάτη που θα «απογειώσει» το κέφι με τα τραγούδια του.

Τα κορίτσια σεφ…άρουν και ετοιμάζουν μία μοναδική συνταγή για το εορταστικό τραπέζι με τη βοήθεια του σεφ Σελίμ Σελτζούκ, ενώ από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego τους, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies».

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία, μας παρουσιάζουν μοναδικές συνθέσεις για τη διακόσμηση του γιορτινού τραπεζιού και μας «ταξιδεύουν» μέσω skype μέχρι τα χιονισμένα Καλάβρυτα. Ακόμα, υποδέχονται στο σπίτι τους την Demy, την «ανακρίνουν» και στη συνέχεια μπαίνουν όλες μαζί στην κουζίνα για να ετοιμάσουν παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Και η … Κυριακή κλείνει με μουσική, κέφι και χορό με την Demy να τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved