J2US τελικός: Με «New York» ο Κοκλώνης στη λαμπερή έναρξη πριν το φινάλε (Pics-Vid)
Media

J2US τελικός: Με «New York» ο Κοκλώνης στη λαμπερή έναρξη πριν το φινάλε (Pics-Vid)

J2US: Το «Just the 2 of Us» πάει τελικό με την Άννα Βίσση!

Μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά, μας διασκέδασε και μας έκανε όλους μια μεγάλη παρέα στο πιο κεφάτο πάρτυ της ελληνικής τηλεόρασης!

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο φινάλε!

Ανήμερα Χριστουγέννων στις 20.00 προβλήθηκε ζωντανά ο ημιτελικός και απόψε, Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, επίσης στις 20.00 ζωντανά ο μεγάλος τελικός του «Just the 2 of Us»!

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Κοκλώνης στον ημιτελικό υποδέχτηκε την μοναδική «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου, την Άντζελα Δημητρίου, η οποία τραγούδησε τις πιο γνωστές επιτυχίες της και έβαλε φωτιά…στο «Just the 2 of Us».

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο αγαπημένος Θέμης Αδαμαντίδης και η νύχτα απογειώθηκε. Μία ξεχωριστή βραδιά με δύο αγαπημένους λαϊκούς ερμηνευτές που ξέρουν πολύ καλά πως να διασκεδάζουν το κοινό.

Τρία μόνο από τα πέντε ζευγάρι κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό, στον οποίο και θα δώσουν απόψε τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τη Ζόζεφιν, ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζωή Δημητράκου και ο Αναστάσιος Ράμμος με την Κατερίνα Ζαρίφη, διεκδικούν τη μεγάλη νίκη του φετινού J2US.

Απόψε, ο παρουσιαστής υποδέχεται ζωντανά στην σκηνή του «Just the 2 of Us» την μοναδική Άννα Βίσση!

Τι συνέβη όμως κατά τη διάρκεια της έναρξης του λαμπερού σόου;

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved