«Η Κολεξιόν»: Κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ
Media

«Η Κολεξιόν»: Κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ

Εσωτερικοί πόλεμοι, έρωτες και αντιπαλότητες σ' έναν οίκο μόδας στο μεταπολεμικό Παρίσι, ζωντανεύουν στη νέα εξαιρετική σειρά εποχής «Η Κολεξιόν» (The Collection), που κάνει πρεμιέρα, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00 και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

«Η μόδα στο μεταπολεμικό Παρίσι είναι μια βόμβα. Και ένας Οίκος την κρατάει στα χέρια του. Τικ-τοκ»

Γενική υπόθεση: Ένας επιχειρηματικός μύθος και μια οικογενειακή τραγωδία συναντιούνται στο μεταπολεμικό Παρίσι και στις ραφές ενός κόσμου γεμάτου φανταχτερά κοστούμια και λαμπερές τελετές μόδας.

Εσωτερικοί πόλεμοι, έρωτες και αντιπαλότητες φέρνουν το χάος, πίσω από την αίγλη μιας απατηλής όψης, με δύο αδέρφια να συγκρούονται ανελέητα για το παρελθόν και το μέλλον.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 22:00

Πρεμιέρα - Eπεισόδιο 1ο. Παρίσι 1947. Τα κλειδιά της παριζιάνικης μόδας προσφέρονται στον ανερχόμενο σχεδιαστή Πολ Σαμπίν.

Όμως για να τα αξιοποιήσει, χρειάζεται τη βοήθεια του ευέξαπτου αδερφού του, Κλοντ, την αληθινή ιδιοφυία πίσω από την εταιρεία, κάτι που πρέπει να μείνει μυστικό πάση θυσία.

Παράλληλα, ο Αμερικάνος φωτογράφος Μπίλι «καταδιώκει» τη Νίνα, μια μυστηριώδη ράφτρα.

Επεισόδιο 2ο. Κάτω από την πίεση για τη δημιουργία της ανοιξιάτικης επίδειξης μόδας, όλοι τρέχουν απασχολημένοι, όμως ο Κλοντ έχει πάψει να δημιουργεί και το κύριο μέλημα της Νίνα είναι να βρει το παιδί της.

Ο Αμερικάνος δημοσιογράφος Ρόσι επιστρέφει για να «ανακρίνει» το πρώην αφεντικό και μέντορα του Πολ, αναγκάζοντας τον Πολ να τιμωρήσει αυτούς που αγαπάει.

Ο Κλοντ βρίσκει μια ασυνήθιστη καινούργια μούσα, τη στιγμή που ένας σκύλος ανακαλύπτει το πτώμα ενός ναύτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved