J2US: Αναστάτωση για την Καλογρίδη - Έβαλε τις φωνές και κυνηγούσε τον Ραπτάκη
Media

J2US: Αναστάτωση για την Καλογρίδη - Έβαλε τις φωνές και κυνηγούσε τον Ραπτάκη

J2US: Δείτε τι συνέβη λίγο πριν την έναρξη του ημιτελικού!

Βραδιά Χριστουγέννων με ένα ακόμη λαμπερό σόου για το J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης καλησπέρισε κριτές και τηλεθεατές, στον μεγάλο Ημιτελικό! Από νωρίς το μεσημέρι, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν φτάσει στο στούντιο προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες πρόβες για την εμφάνισή τους επί σκηνής.

Φυσικά η Νατάσα Καλογρίδη και ο Νικόλας Ραπτάκης βρέθηκαν από νωρίς εκεί! Λίγο πριν μπουν στο στούντιο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το βράδυ, οι δυο τους απόλαυσαν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, μέχρι τη στιγμή που ο Νικόλας έκανε τη Νατάσα να κραυγάζει!

Αναφερόμαστε στην πλάκα που έστησε ο Νικόλας Ραπτάκης, όταν θέλοντας να την τρομάξει την πλησίασε ξαφνικά, όσο εκείνη βρισκόταν χαλαρή!

Φυσικά η κίνηση αυτή προκάλεσε ένταση με τη Νατάσα να βάζει τις φωνές, κυνηγώντας τον τραγουδιστή. Οι δυο τους κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος του σόου, μιας και η αποψινή βραδιά θα κρίνει και τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό του J2US.

Με κωδικό Α5, η Νατάσα και ο Νικόλας συμμετέχουν στον γιορτινό Ημιτελικό, αφού μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει μια χαρά στο σόου του Open, όμως πώς θα τα πάνε στον τελικό;

Δείτε τη νέα τους εμφάνιση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved