J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια τη βραδιά του ημιτελικού (exclusive pics-vid)
Media

J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια τη βραδιά του ημιτελικού (exclusive pics-vid)

J2US: Το βράδυ της Παρασκευής και ανήμερα των Χριστουγέννων, παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό του λαμπερού σόου του Νίκου Κοκλώνη στο OPEN.

Το Just the two of us έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και σε λίγες ώρες από τώρα θα μάθουμε ποιο ζευγάρι κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και ποιοι θα είναι αυτοί που θα σηκώσουν το τρόπαιο του νικητή.

Τα πέντε ζευγάρια, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Ο Νίκος Κοκλώνης άνοιξε τον Ημιτελικό, ερμηνεύοντας τα "Χριστούγεννα" της Δέσποινας Βανδή αλλά και το νέο του χριστουγεννιάτικο τραγούδι "Γούτσου γούτσου" που κάνει πάταγο! Στη συνέχεια καλησπέρισε κριτές και τηλεθεατές, ανοίγοντας έτσι το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς.

Αρκετές ωστόσο ήταν και οι εκπλήξεις της βραδιάς με σπουδαίους καλλιτέχνες να κάνουν την εμφάνισή τους επί σκηνής, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα να βρίσκονται on air στο λαμπερό σόου, σε απευθείας σύνδεση με τον Νίκο Κοκλώνη και το πρόγραμμα του Open!

Τα πέντε ζευγάρι ολοκλήρωσαν το διαγωνιστικό μέρος, ενώ σειρά είχαν οι καλεσμένοι, αλλά και οι εκπλήξεις που είχε ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης για την βραδιά του Ημιτελικού.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί πως όλοι οι συντελεστές του σόου, είχαν τα κέφια τους, καθώς το J2US δεν είναι δουλειά γι' αυτούς αλλά ένα μεγάλο πάρτι που -δυστυχώς- απόψε θα έχει φινάλε!

Tο gossip-tv.gr, ήταν εκεί και έχουμε εξασφαλίσει για εσάς πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved