J2US τελικός: Το gossip-tv στα παρασκήνια του show - Η είσοδος των κριτών
Media

J2US τελικός: Το gossip-tv στα παρασκήνια του show - Η είσοδος των κριτών

J2US τελικός: Το λαμπερό σόου του OPEN φτάνει απόψε στο τέλος του και το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο χθεσινός ημιτελικός του «Just the 2 of Us», με τον Νίκο Κοκλώνη χάρισε πολύ όμορφες στιγμές στο κοινό και για ακόμα μία φορά σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης καταγράφοντας μέσο 16,5% στο σύνολο και 16% στο δυναμικό κοινό.

Το show κράτησε την καλύτερη τηλεοπτική συντροφιά στο κοινό φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο το 23,3% στο δυναμικό κοινό και 27,3% στο σύνολο.

Στο μέσο λεπτό 711.000 τηλεθεατές είδαν το show, ενώ έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 3.500.00 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Απόψε στις 20.00 ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού! Το «Just the 2 of Us» μπαίνει στην τελική ευθεία και απόψε κάνει φινάλε με τον πιο εντυπωσιακό και ανατρεπτικό τρόπο.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται ζωντανά στη σκηνή του «Just the 2 of Us» την μοναδική Άννα Βίσση σε μια βραδιά που θα συζητηθεί.

Από νωρίς το gossip-tv.gr βρίσκεται στα παρασκήνια του J2US! Μείνετε συντονισμένοι για να σας μεταφέρουμε τον παλμό από τα παρασκήνια, συνεντεύξεις, αποκλειστικές δηλώσεις και όχι μόνο!

Δείτε την είσοδο των κριτών στο πλατό στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved