J2US τελικός: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές (Photos-Video)
Media

J2US τελικός: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές (Photos-Video)

J2US τελικός: Το λαμπερό σόου του OPEN με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έφτασε στο τέλος του!

Μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά, μας διασκέδασε και μας έκανε όλους μια μεγάλη παρέα στο πιο κεφάτο πάρτυ της ελληνικής τηλεόρασης!

Ανήμερα Χριστουγέννων στις 20.00 προβλήθηκε ζωντανά ο ημιτελικός και το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, επίσης στις 20.00 ζωντανά ο μεγάλος τελικός του «Just the 2 of Us», με τον παρουσιαστή να ανοίγει τη βραδιά!

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Κοκλώνης στον ημιτελικό υποδέχτηκε την μοναδική «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου, την Άντζελα Δημητρίου, η οποία τραγούδησε τις πιο γνωστές επιτυχίες της και έβαλε φωτιά…στο «Just the 2 of Us».

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο αγαπημένος Θέμης Αδαμαντίδης και η νύχτα απογειώθηκε. Μία ξεχωριστή βραδιά με δύο αγαπημένους λαϊκούς ερμηνευτές που ξέρουν πολύ καλά πως να διασκεδάζουν το κοινό.

Το βράδυ του Σαββάτου (26/12), στον τελικό, σειρά είχε η Άννα Βίσση, η οποία μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε και με τη Δέσποινα Βανδή.

Νωρίτερα μάλιστα επέστρεψαν και οι περσινοί νικητές, Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό.

Τρία μόνο από τα πέντε ζευγάρια κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό, στον οποίο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τη Ζόζεφιν, ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζωή Δημητράκου και ο Αναστάσιος Ράμμος με την Κατερίνα Ζαρίφη, διεκδίκησαν τη μεγάλη νίκη του φετινού J2US.

Έκαναν εμφανίσεις που μάγεψαν το κοινό!

Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ζοζεφίν τραγουδούν Phantom of the Opera

Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος τραγουδούν Απόψε Σιωπηλοί

Ζωή Δημητράκου και Λευτέρης Πανταζής τραγουδούν Δεν έχω παλάτια και λεφτά

Ποιο ζευγάρι κατάφερε όμως να κερδίσει;

Δείτε την απάντηση στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση των νικητών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved