Survivor: Το 1ο έπαθλο έρχεται από την Ελλάδα για να δώσει δύναμη στους παίκτες να συνεχίσουν
Media

Survivor: Το 1ο έπαθλο έρχεται από την Ελλάδα για να δώσει δύναμη στους παίκτες να συνεχίσουν

Πρεμιέρα κάνει σε λίγες ώρες (21.00) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το Νο1 παιχνίδι επιβίωσης που καθηλώνει χιλιάδες τηλεθεατές.

Μαχητές και διάσημοι βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και θα κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν την πρώτη «μάχη», με σκοπό να κερδίσουν και το πρώτο έπαθλο. Επτασφράγιστο «μυστικό» παραμένει έως και αυτή την ώρα το αγώνισμα στο οποίο θα κληθούν να ανταπεξέλθουν οι δύο ομάδες, ενώ το μόνο που καταφέραμε να μάθουμε είναι πως το έπαθλο είναι ένα ελληνικό προϊόν που είναι δύναμη για τον άνθρωπο και που θα υπενθυμίσει σε νικητές και ηττημένους πως οι δυσκολίες θα αναδείξουν ορμή, δύναμη και αισιοδοξία!

Εσείς τι πιστεύετε, άραγε, ότι θα είναι το έπαθλο; Μείνετε συντονισμένοι!

Οι Διάσημοι του Survivor: Μιχάλης Αρναούτης (πυγμάχος), Άννα Μαρία Βέλλη (ηθοποιός – Youtuber), Ελευθερία Ελευθερίου (τραγουδίστρια), Πάνος Καλίδης (τραγουδιστής), Περικλής Κονδυλάτος (σχεδιαστής κοσμημάτων), Γιώργος Κοψιδάς (ηθοποιός), Αγγελική Λάμπρη (ηθοποιός), Αλέξης Παππάς (ηθοποιός), Κάτια Ταραμπανκό (μοντέλο), Τριαντάφυλλος (τραγουδιστής / συνθέτης). Οι Μαχητές του Survivor: Μαριαλένα Ρουμελιώτη (Personal trainer), Κώστας Παπαδόπουλος (ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου), Σοφία Μαργαρίτη (εργαζόμενη συνεργείου αυτοκινήτων), Νίκος Μπάρτζης (αγρότης), Chris Σταμούλης (δικηγόρος), Έλενα Mariposa Κρεμλίδου (instagrammer), Γιώργος Κόρομι (ιδιοκτήτης καφέ), Έλενα Λιλιοπούλου (εργάζεται σε φούρνο), James Καφετζής (τουριστικές επιχειρήσεις), Γιώργος Ασημακόπουλος (fashion designer).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved