J2US τελικός: Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Βίσση στη Βανδή
Media

J2US τελικός: Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Βίσση στη Βανδή

J2US τελικός: Η χθεσινή φαντασμαγορική βραδιά του Just the two of us μπορεί να είχε για νικητές τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τη Ζόζεφιν όμως σίγουρα αυτή η νίκη επισκιάστηκε από τις Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή που έδωσαν τέλος σε μία άτυπη κόντρα 25 και πλέον χρόνων. 

Η Άννα Βίσση έβαλε φωτιά στο stage του J2US τραγουδώντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ωστόσο αυτό που όλοι περίμεναν ήταν το ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή!

Για πρώτη φορά στην καριέρα τους, τις είδαμε να τραγουδάνε μαζί στο λαμπερό σόου του OPEN, κάτι που αναμφισβήτητα ούτε οι fans τους περίμεναν ποτέ ότι θα συμβεί.

Μάλιστα, οι δύο τραγουδίστριες έλυσαν την κόντρα τους με ένα φιλί στο στόμα λίγο μετά τις μοναδικές ερμηνείες τους σε τραγούδια επιτυχίες τόσο της μίας όσο και της άλλης.

Η Άννα Βίσση, μετά το δημόσιο "ευχαριστώ" της Δέσποινας Βανδή από το stage του σόου, θέλησε και εκείνη με τη σειρά της να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της γι' αυτή τη μουσική συνάντηση. Τα ξημερώματα λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπό της με τη Δέσποινα και έγραψε στη λεζάντα:

«Ήταν αληθινό. Ήμασταν και οι δύο χαρούμενες. Σ’ ευχαριστώ Δέσποινα», έγραψε χαρακτηριστικά η μεγάλη σταρ, εκδηλώνοντας τα πραγματικά συναισθήματά της για αυτή τη μουσική συνάντηση.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved