Τελικός J2US: Αποκλειστικό: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες όταν τραγουδούσε η Βίσση
Media

Τελικός J2US: Αποκλειστικό: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες όταν τραγουδούσε η Βίσση

Τελικός J2US: Το φαντασμαγορικό σόου του Open με τον Νίκο Κοκλώνη έφτασε στο τέλος του και τη γεύση που μας άφησε σίγουρα θα τη θυμόμαστε για πολύ καιρό. 

Και μάλιστα με πολλή νοσταλγία και ενθουσιασμό αφού η Άννα Βίσση μάς άφησε τις πιο όμορφες και γλυκές μουσικές εντυπώσεις σε μία εμφάνιση που είχε πολλή συγκίνηση, μοναδικές ερμηνείες και απίστευτα διασκεδαστικές στιγμές.

Μπορεί αυτές οι συγκινήσεις να ήρθαν στο... pick τους όταν επί σκηνής κοντά στην Άννα Βίσση βρέθηκε και η Δέσποινα Βανδή, όμως τι συνέβαινε όση ώρα εμείς δεν παρακολουθούσαμε λόγω διαφημιστικών break;

Ο φακός του gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα. Όπως την τετ α τετ συνομιλία της Άννας με τη Βίκυ Σταυροπούλου όταν η τελευταία βρέθηκε κοντά της για να της μιλήσει. Εκείνη την ώρα οι συνεργάτες της Βίσση την περιποιούνταν καθώς από τον χορό και το τραγούδι είχε ιδρώσει και έπρεπε λίγο να τη φρεσκάρουν.

Και όταν οι ερμηνείες της συνεχίστηκαν, ο φακός του gossip-tv κατέγραψε την κριτική επιτροπή σε τρελά κέφια να... μερακλώνει και να χορεύει ξέφρενα στους ρυθμούς της τραγουδίστριας. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε τι εννοούμε!

Καταγράψαμε όμως και τι γινόταν στο πλατό την ώρα των διαλειμμάτων με όλους τους συντελεστές του σόου να είναι με πολύ ανεβασμένη διάθεση και να συνεχίζουν να χορεύουν με τις επιτυχίες της Άννας ακόμα και όταν εκείνη δεν τραγουδούσε.

H πιο συγκλονιστική στιγμή όμως των ερμηνειών της ήταν το μαγικό φινάλε της, όταν τραγούδησε σχεδόν δακρυσμένη το "Δεν θέλω να ξέρεις" που αφιέρωσε με πολλή αγάπη στον μέντορά της, τον Νίκο Καρβέλα. Δείτε στο παρακάτω βίντεο αυτές τις συγκινητικές στιγμές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved