Βάσια Τριφύλλη: Το γυμνό, η εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει και οι δύσκολες συνεργασίες
Media

Βάσια Τριφύλλη: Το γυμνό, η εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει και οι δύσκολες συνεργασίες

Έλα χαμογέλα: Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN και μίλησε για όλα.

Η ίδια, αποκάλυψε αν θα έκανε γυμνό και αν έχει κάνει λίφτινγκ. Επίσης, αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που είχε, στην εκπομπή που θα ήθελε να κάνει, αλλά και στο J2US.

«Με απέσυρα επαγγελματικά, πριν να με αποσύρουν οι άλλοι. Δεν έχω μετανιώσει για κάποια δουλειά που έχω κάνει. Γερνάω, αλλά μπορώ να κάνω κι ένα γυμνό. Είμαι 77 χρόνων και έχω κάνει φυσικά face lifting πριν από χρόνια», είπε με χιούμορ η Βάσια Τριφύλλη.

Για τις νέες παρουσιάστριες της τηλεόρασης είπε:
«Μου αρέσουν τα νέα παιδιά, αλλά πατούν στα χνάρια μας. Θα πάρουν λίγο από την Ελένη, λίγο από την Τριφύλλη. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή στο πλαίσιο του δικού μου χαρούμενου χαρακτήρα, αλλά με πινελιές σοβαρότητας. Μπορώ να διαχειριστώ τηλεοπτικά σοβαρά θέματα».

Αναφερόμενη στις συνεργασίες που τη δυσκόλεψαν στο παρελθόν είπε:
«Στη δουλειά μου πιο πολύ κυνηγήθηκα από άνδρες παρά από γυναίκες. Ο Χάρρυ Κλυνν και ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν οι συνεργασίες που με παίδευσαν περισσότερο. Ήταν πολύ ταλαντούχοι, όταν ήταν αρχηγοί του θιάσου, όμως σε έπνιγαν. Έλεγες θέλω να αναπνεύσω».
Ενώ, αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πριν από χρόνια πρόταση για να παρουσιάσει στο Mega το J2US: «Επί Mega ήταν να κάνω εγώ την παρουσίαση του J2US».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved