Ποια παρουσιάστρια άρχισε να ουρλιάζει όταν της έγινε πρόταση για εκπομπή;
Media

Ποια παρουσιάστρια άρχισε να ουρλιάζει όταν της έγινε πρόταση για εκπομπή;

Δεν τη λες και συνηθισμένη τέτοια αντίδραση αλλά ήταν τόσο μεγάλη η χαρά της εν λόγω παρουσιάστριας που όταν της έγινε η συγκεκριμένη πρόταση, εκείνη άρχισε να ουρλιάζει. 

Και μάλλον την ίδια αντίδραση θα είχαν και πολλές άλλες παρουσιάστριες όταν θα άκουγαν την πρόταση για παρουσίαση μιας από τις πιο ιστορικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης...

Ο λόγος για το Mega Star που προτάθηκε ξαφνικά στη Μαντώ Γαστεράτου και όπως παραδέχεται σε συνέντευξή της, την έκανε τόσο χαρούμενη που όταν άκουσε την πρόταση όχι μόνο είπε το "ναι" αλλά άρχισε και να ουρλιάζει. Δείτε τι αποκάλυψε με δηλώσεις της.

Πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις τηλεοπτικά μετά από ένα μι­κρό διάστημα αποχής;

Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είχα τον χρόνο να περάσω τον πρώτο καιρό με τον γιο μου, το είχα μεγάλη ανάγκη. Αυτό συνέπεσε με την πρώτη και δεύτερη καραντίνα, οπότε δεν ένιωσα όχι μου έλειψε η τηλεόραση. Η επιστροφή μου με το «Mega Star» είναι ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί επαγγελματικά για το κλείσιμο αυτής της χρονιάς.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν σου πρότειναν την παρουσί­αση του «Mega Star»;

Πρόκειται νια μία θρυλική εκπομπή της μικρής οθόνης... Ήμουν στη Λεωφόρο Κηφισίας, γυρνούσα από το ραδιόφωνο, με πήρε μία αγα­πημένη φίλη και συντελεστής της εκπομπής και μου ανακοίνωσε ότι έχουν να μου προτείνουν ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ που θεωρούσαν ότι θα μου ταίριαζε πολύ. Όταν μου είπε το «Mega Star», άρχισα να ουρλιάζω και να της ζητάω να μου το ξαναπεί (γέλια). Είναι μία εκπομπή που αγαπούσα, αγαπώ και θεωρώ ότι είναι πολύ τι­μητικό αυτό για μένα. Νιώθω τυχερή.

Είναι ένα ρίσκο νια σένα το να το κάνεις δικό σου, καθώς έχει συνδεθεί με τη Ναταλία Γερ­μανού;

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, δεν μπορώ να συγκριθώ με μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες της Ελλάδας. Την αγαπώ, την εκτιμώ, τη θαυμάζω, έχει γράψει τη δική της ιστορία με χρυσά γράμματα όχι μόνο στις εκπομπές, αλλά και στο μουσικό στερέωμα. Από το «Mega Star» πέρασαν πολλές παρουσιάστριες, που το έκαναν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Αυτό θα προσπαθήσω κι εγώ, Βάζοντας τη δική μου πινελιά σε αυτό το πρότζεκτ.

Αισθάνεσαι ότι ένα τέτοιου είδους φορμάτ λεί­πει από την ελληνική TV; Ειδικά σε μία περίοδο όπως αυτή που διανύουμε;

Ναι, φυσικά! Χαίρομαι πολύ από τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο. Πολλοί μου έλεγαν ότι ανυπομονούσαν για την εν λόγω εκπομπή. Το ίδιο βέβαια συνέβαινε και με μένα, είμαι φανατική, το παρακολουθούσα από πιτσιρίκι. Είναι μία ευχάριστη νότα και, μάλιστα, θα προβάλλεται Σαββατο­κύριακο που ο κόσμος θέλει να χαλαρώσει, είναι σπίτι και θέλει να διασκεδάσει. Να προσθέσω ότι είναι σημαντικό που θα βλέπουμε και τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, που μας έχουν λείψει, να τραγουδούν και να μοιράζονται στιγμές τους.

Νιώθεις ότι είναι μία εξαιρετικά δύσκολη ζώνη αυτή του Σαββατοκύριακου;

Όπως έχουν γίνει τα πράγματα βλέπουμε ότι όλες οι ζώνες είναι δύσκολες και απαιτητικές. Αυτή τη σεζόν υπάρχουν πολλά και διαφορετικά προγράμματα. Από τη μία είναι ευχάριστο καθώς υπάρ­χουν θέσεις εργασίας, από την άλλη υπάρχει ανταγωνισμός. Ο ανταγω­νισμός βέβαια είναι ένα σπουδαίο κίνητρο να δουλέψεις περισσότερο και να αντεπεξέλθεις.

Πηγή: TV Τύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved