Το «Ταξί» με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα πάτησε... γκάζι στην τηλεθέαση!
Media

Το «Ταξί» με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα πάτησε... γκάζι στην τηλεθέαση!

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με το «Ταξί» του πάτησε γκάζι στην τηλεθέαση. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 τις ημέρες των εορτών έβαλε το ταξίμετρό του για φιλανθρωπικό σκοπό και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου το «Ταξί» ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του στο κοινό 18-54, με ποσοστό 15%, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό έφτασε και το 18,5%.

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιανουαρίου, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα τεστάρει τις γνώσεις επτά αγαπημένων προσώπων του ΑΝΤ1 και τα χρήματα που θα κερδηθούν θα έχουν τελικό προορισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού». Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 20.00, ο Μιχάλης Σαράντης και η Ελεάνα Στραβοδήμου, ο Στάθης και η Λίτσα από τη «Φαμίλια», πάνε Πειραιά μέσω… Χαμοστέρνας (φυσικά) και παίζουν με χαλαρή διάθεση και πολύ κέφι.

Ακολουθούν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Πέτρος Συρίγος. Οι αγαπημένοι chef, λίγο πριν φτιάξουν μαζί μελομακάρονα στο σπίτι του Δημήτρη, απαντούν με επιτυχία σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις του Αλέξανδρου περί γαστρονομίας, έγκνογκ και… όχι μόνο! Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 20.00, ο Αλέξανδρος υποδέχεται το ραδιοφωνικό του ταίρι, τη Μαρία Ζαφειράτου, η οποία αν και παίζει… σόλο, τα πηγαίνει εξαιρετικά και τον βγάζει ασπροπρόσωπο.

Τέλος, Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Γιώργος Καραμίχος επιβιβάζονται στο «Ταξί» με τελικό προορισμό το Χαλάνδρι. Οι δύο πρωταγωνιστές του «Ήλιου», συνεργάζονται τέλεια, κερδίζουν χρήματα και απολαμβάνουν μία ξεχωριστή βόλτα για καλό σκοπό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved