Αποκλειστικό: Ο Alpha κάνει ριζικές αλλαγές στο καθημερινό του πρόγραμμα!
Media

Αποκλειστικό: Ο Alpha κάνει ριζικές αλλαγές στο καθημερινό του πρόγραμμα!

Αλλαγές έρχονται με τη νέα χρονιά στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha, με πολλές εκπομπές να αλλάζουν ακόμα και μέρα μετάδοσης. 

Η απόφαση του σταθμού να αναδιαρθρώσει την late prime time ζώνη του για τους... ξενύχτηδες, έχει ως σκοπό την ενίσχυση εκείνης της ζώνης προκειμένου να έρθουν ακόμα μεγαλύτερα έσοδα στο... ταμείο.

Αυτό σημαίνει ότι αξιοποιούνται τα... δυνατά χαρτιά του καναλιού που δεν είναι άλλα από τον Αντώνη Σρόιτερ, τον Τάκη Χατζή και την Ελεονώρα Μελέτη η οποία επιστρέφει ανανεωμένη σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, το talk show με σημαντικές προσωπικότητες της χώρας μας.

Η ευχάριστη "εισβολή" της Μελέτη στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς στον σταθμό φέρνει μαζί της και πολλές αλλαγές.

Έτσι, εκεί που βλέπαμε τον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή του "Tik Talk" κάθε Πέμπτη, θα τον βλέπουμε Δευτέρα, απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τρίτη θα παραμείνει ο Τάκης Χατζής αλλά οι αμέσως επόμενες μέρες, Τετάρτη και Πέμπτη δηλαδή θα ανήκουν στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η εβδομάδα θα κλείνει φυσικά με την late night εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και το "Φως το τούνελ".

Έτσι, η εβδομάδα για τον Alpha θα είναι "γεμάτη" στην late night ζώνη μιας και σκοπός του σταθμού είναι να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved