Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Οι πρώτες εικόνες από το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με Γαρμπή!
Media

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Οι πρώτες εικόνες από το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με Γαρμπή!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Μια φορά κι έναν καιρό στα πολύ παλιά χρόνια… ε όχι και πολύ παλιά, ζούσαν τέσσερα φιλήσυχα ζευγάρια… ε όχι και τόσο φιλήσυχα…

Μουρμούριζαν όλη μέρα, διαφωνούσαν συχνά, κρατούσαν μούτρα ο ένας στον άλλο, μα πάνω απ’ όλα αγαπιόντουσαν πολύ!

«Άγιες μέρες έρχονται», είπαν, «ας ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα και το σπίτι μας κι ας κάνουμε κάτι διαφορετικό την φετινή Πρωτοχρονιά», σκέφτηκαν.

Έτσι, από τα τέσσερα διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, τα τέσσερα διαφορετικά ζευγάρια αποφάσισαν να αλλάξουν χρόνο στο Πήλιο! Κανείς τους, όμως, δεν φανταζόταν ότι δεν θα είναι οι δυο τους, αλλά πολλοί περισσότεροι! Βλέπεις υπολόγιζαν χωρίς τον… επιστάτη, που αυτός «κανόνισε» να βρεθούν για πρώτη φορά όλα τα ζευγάρια μαζί!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, λοιπόν, και τα ζευγάρια μας έχουν αποφασίσει να αποδράσουν για ολιγοήμερες διακοπές! Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι όλοι θα πέσουν θύματα ενός απατεώνα, που έχει βρει τρόπο να βγάλει γρήγορα χρήματα νοικιάζοντας μια βίλα, σε κόσμο… πολύ κόσμο ταυτόχρονα! Όλοι τους, πλην του Άγγελου και της Βέλης, θα πέσουν θύματα του επιστάτη ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να βγάλει χρήματα νοικιάζοντας μια βίλα που δεν είναι δική του!

Ο Άγγελος, η Βέλη και ο κολλητός τους φίλος ο Κανάτης έχουν αποφασίσει να πάνε στο σπίτι της Νταϊάνας στο Τρίκερι. Όλα πάνε καλά μέχρι την στιγμή που «μένουν» με το αυτοκίνητο, γιατί ως συνήθως η Βέλη ξέχασε να κάνει σέρβις, σε ένα ερημικό χωριό κοντά στο Πήλιο. Σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχει μια βίλα που δεν μοιάζει καθόλου κατοικημένη…. Παιχνιδάκι για τον Κανάτη. Αποφασίζουν να την «χρησιμοποιήσουν», να περάσει η νύχτα και να τα μαζέψουν την επομένη πρωί-πρωί για την Αθήνα….

Η Σοφούλα δηλώνει πως, αφού οι γονείς της θα πάνε διακοπές στο Πήλιο, εκείνη θα μείνει στο σπίτι για να περάσει την Πρωτοχρονιά με τους κολλητούς της, δηλαδή με τον Γιωργάκη. Φυσικά και δεν το λέει αυτό! Πάνω στην αναμπουμπούλα της προετοιμασίας, ο Μπάμπης και η Ξένια τσακώνονται και αποφασίζουν να μείνουν στο σπίτι. Η Σοφούλα σε αναμμένα κάρβουνα, ενημερώνει τον Γιωργάκη για το ναυάγιο κι εκείνος την πείθει να πάνε οι δυο τους στο Πήλιο, λέγοντας άλλο ένα ψέμα στους γονείς της ότι θα πάνε στο… Καϊμακτσαλάν.. Μένοντας μόνοι η Ξένια και ο Μπάμπης, δίνουν τόπο στην οργή, μονιάζουν κι αποφασίζουν να φύγουν για το Πήλιο…

Στον τιμημένο Πύργο, τα πράγματα κυλούν πιο ομαλά… Ο κυρ Ηλίας ετοιμάζει βαλίτσες για να κάνει Πρωτοχρονιά στην Άρτα τρώγοντας κοψίδια από τα χεράκια της κυρα- Ελπινίκης…. Από την άλλη η κυρά Καίτη σαν πιστή χωρισμένη, θα μείνει πίσω με τη Μένη και τα παιδιά της. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται… Ο κυρ Ηλίας έχει κλείσει μια ειδυλλιακή βίλα στο Πήλιο και σκοπεύει, με σύμμαχο του τη Μένη, να συμπαρασύρει την Καίτη και να της κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου.. Μέχρι και δαχτυλίδι-κοτρώνα αγόρασε!

Στο μακρινό Φόδελε, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού η Βούλα λαχταρά για κάτι διαφορετικό, ο Μηνάς όμως είναι ανένδοτος! Αλλά ακόμα και ο Μηνάς, έχει τον δούρειο ίππο του, που ακούει στο όνομα Νανά! Με σύμμαχο την κόρη της, η Βούλα πείθει τον Μηνά να εκμεταλλευτούν το τριήμερο στο Πήλιο που «δυστυχώς» ακύρωσαν τα παιδιά, γιατί αλλιώς θα αναγκαστεί να καλέσει την Νανά στο σπίτι. Ε μόνη της, γειτόνισσα, χρονιάρα μέρα, δε λέει…

Ας γυρίσουμε όμως στην αρχή της ιστορίας μας… Σε ποιον ανήκει η βίλα;

Όπως μαθαίνουμε στην πορεία η βίλα ανήκει στην γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή η οποία έχει προγραμματίσει να περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέα με τους μουσικούς της και τον κόσμο, κάνοντας ένα live concert μέσω social media. Λίγη ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου, η Καίτη Γαρμπή θα φτάσει στο σπίτι και θα βρει έκπληκτη τους… μουρμούρηδες ήδη μέσα!

Θα προσπαθήσουν να της εξηγήσουν τι συνέβη και να την καθησυχάσουν εξηγώντας της ότι δεν είναι διαρρήκτες! Η παρεξήγηση τελικά θα λυθεί λίγο πριν την έλευση του 2021 και η Καίτη Γαρμπή, αφού δεν τους «πέταξε» έξω απ’ το σπίτι, τους προσκαλεί να κάνουν ρεβεγιόν όλοι μαζί και να ξεχάσουν όλα αυτά που τράβηξαν. Φυσικά με πολύ τραγούδι!

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα στην παρακάτω gallery:

Δείτε τα trailer εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved