Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα εορταστικά προγράμματα της ΕΡΤ
Media

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα εορταστικά προγράμματα της ΕΡΤ

Με ένα πλούσιο και ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα γεμάτο μοναδικές συναυλίες, μουσικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και εξαιρετικές ταινίες για όλη την οικογένεια, υποδέχεται η ΕΡΤ την καινούργια χρονιά.

 

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 16:00, στην τελευταία εκπομπή του χρόνου, η Νάντια Κοντογεώργη φιλοξενεί τον Κώστα Κόκλα στο «φλΕΡΤ». Συζητούν, αυτοσαρκάζονται και γελούν μέχρι δακρύων. Τη σκυτάλη παίρνει ο ZEROME και το συγκρότημά του σ’ ένα ξέφρενο χορευτικό πρόγραμμα.

Στις 22:00, μεταδίδεται η δραματική ταινία «Το τανγκό των Χριστουγέννων» του Νίκου Κουτελιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Γιάννη Στάνκογλου, Αντίνοο Αλμπάνη, και Βίκυ Παπαδοπούλου. Η ταινία, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη, μας μεταφέρει στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και στα όσα διαδραματίζονται στο στρατόπεδο Βάτη στον Έβρο ενόψει της χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Στις 23:45, η ΕΡΤ1, συνδέεται απευθείας με τον Δήμο Αθηναίων που διοργανώνει ένα ξεχωριστό και ατμοσφαιρικό θέαμα για την υποδοχή νέου χρόνου.

Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, στις 00:05, αρχίζει το «Jukebox» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη στην πρώτη μεγάλη συναυλία του 2021, σε αποκλειστική μετάδοση από την ΕΡΤ1! Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Μουσικό κουτί» μάς κρατούν συντροφιά για τέσσερις ολόκληρες ώρες! Η Νατάσα Μποφίλιου με τον Φοίβο Δεληβοριά, οι ΠΥΞ ΛΑΞ με τον Στέλιο Διονυσίου, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τη Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Θηβαίος με την Τζώρτζια Κεφαλά, ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης Κότσιρας μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Μανώλης Φάμελλος με την Πέννυ Μπαλτατζή και τη Nalyssa Green ερμηνεύουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και υποδέχονται τη νέα χρονιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved