8 λέξεις: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση του Οδυσσέα με την Έρση
Media

8 λέξεις: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση του Οδυσσέα με την Έρση

8 λέξεις: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΙ!

Οι σειρά 8 λέξεις συνεχίζει δυναμικά στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ με τους πρωταγωνιστές να γνωρίζουν αρκετά καλά τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδιο της σειράς. Η ηθοποιός, Έρση Κηρύκου μίλησε για το ρόλο της αλλά και τον έρωτα του Οδυσσέα με την ηρωίδα της σειράς.

Tι άλλαξε στη ζωή της Ερσης από τη στιγμή που έγινε μητέρα;

«Η μητρότητα άλλαξε την καθημερινότητα στη ζωή της, τις προτεραιότητές της αλλά και τον τρόπο σκέψης της. Εχει γίνει πιο τρυφερή, πιο στοργική, πιο ευτυχισμένη και πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος».

Η αγάπη της για τον Οδυσσέα άλλαξε;

«Η αγάπη της και ο θαυμασμός της για τον Οδυσσέα είναι ακόμα μεγαλύτερος. Τώρα πια είναι μια οικογένεια. Η Ερση γίνεται πιο προστατευτική με εκείνον και πιο πιεστική σε ό,τι αφορά τη δουλειά του για να μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς».

Η Ερση θα γοητευτεί από την παρουσία του ή είναι προσηλωμένη στην οικογένειά της; Δημιουργείται και ένας τσακωμός μεταξύ του Οδυσσέα και εκείνου.

«Είναι πιστή και προσηλωμένη στον Οδυσσέα... Ειδικά τώρα που είναι και οικογένεια. Αφορμή για τον τσακωμό τους είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα ιστορία που ανοίγει στην υπόθεση του έργου».

Ο Οδυσσέας θα τυφλωθεί. Πώς θα το διαχειριστεί αυτό η ηρωίδα σας;

«Στην αρχή η Ερση σοκάρεται από αυτό το δυσάρεστο γεγονός και στενοχωριέται για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν. Θα πρέπει να προσαρμόσουν τη ζωή τους στις νέες συνθήκες, βρίσκοντας λύσεις. Θα υπάρξουν διαφωνίες ως προς την αντιμετώπιση του θέματος αλλά θα βρεθούν και οι λύσεις».

Θα είναι αυτός λόγος που θα ταράξει τη σχέση τους;

«Δεν θα σας αποκαλύψω αν θα τους φέρει κοντά ή αν θα τους απομακρύνει, αλλά μπορώ να σας πω ότι αποτελεί κομμάτι-κλειδί στην πλοκή της σειράς».

Εκείνος, τη ζωγραφική θα τη συνεχίσει;

«Η ζωγραφική για τον Οδυσσέα είναι ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας. Σίγουρα αν στερηθεί κάτι τέτοιο, θα χάσει από τη ζωή του ένα κομμάτι που είναι πολύ σπουδαίο για εκείνον αλλά και για την Ερση που θέλει να τον βλέπει ευτυχισμένο και να εξελίσσεται διαρκώς μέσα από αυτό».

ΠΗΓΗ:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved