The Bachelor: Η αινιγματική ανάρτηση της Μαρίνας με Βασιλάκο-Νικόλ σε πρώτο πλάνο!
Media

The Bachelor: Η αινιγματική ανάρτηση της Μαρίνας με Βασιλάκο-Νικόλ σε πρώτο πλάνο!

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί αλλά η Μαρίνα, το κορίτσι που γνωρίσαμε στο The Bachelor και έφυγε οικειοθελώς, ανέβασε φωτογραφία της με τη Νικόλ, μεγάλη νικήτρια του reality αγάπης. 

Η εντυπωσιακή Μαρίνα, αρκετό καιρό μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και ενώ είχε αποφασίσει να μην αντιδράσει στη νίκη της Νικολέτας στον μεγάλο τελικό του The Bachelor, σήμερα σε μια κίνηση... ματ, ανέβασε κοινή της φωτογραφία με τη μεγάλη νικήτρια.

Πρόκειται για στιγμιότυπο μέσα από το παιχνίδι, όταν οι δυο τους συμμετείχαν σε μία δοκιμασία, σε αγωνιστικό χώρο ποδοσφαίρου.

Τότε, η κόντρα των δύο κοριτσιών μόλις είχε ξεκινήσει. Μία κόντρα που έφτασε στο ζενίθ της όταν οι δύο κοπέλες αντιλήφθηκαν πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος έτρεφε αισθήματα και για τις δύο.

Η μεγάλη πίεση που ένιωσε η Μαρίνα όμως μέσα στο παιχνίδι την οδήγησε στην απόφαση να φύγει οικειοθελώς από το The Bachelor, αφήνοντας ουσιαστικά... ελεύθερο το πεδίο για τις υπόλοιπες κοπέλες ώστε να διεκδικήσουν χωρίς εκείνη αντίπαλο, την καρδιά του Παναγιώτη.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Μαρίνα με τη Νικόλ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved