Πρωτοχρονιά στην TV: 'Οπως την παλιά καλή εποχή! Δες τι ετοιμάζουν τα κανάλια
Media

Πρωτοχρονιά στην TV: 'Οπως την παλιά καλή εποχή! Δες τι ετοιμάζουν τα κανάλια

Πρωτοχρονιά στην TV: Οι αγαπημένες μας εκπομπές και σειρές, φορούν τα εορταστικά τους και υποδέχονται το 2021

Φέτος, τόσο οι ιδιωτικοί σταθμοί, όσο και η τηλεόραση της ΕΡΤ, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσια ψυχαγωγικό πρόγραμμα για να υποδεχτούν το νέο έτος. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το 2021 θα μας βρει στο σπίτι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι να έχει τον κυρίαρχο λόγο.

ANT1 και τις γιορτές!

Στην τελευταία ημέρα του έτους, η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή «Το Πρω1νό» γράφουν τον επίλογο του 2020 και στήνουν την πιο απολαυστική γιορτή. Έτσι, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, στις 10.00, η ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 αποχαιρετά τη χρονιά που φεύγει με εορταστική διάθεση, κέφι και χορό. Από αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει η Λίτοα Πατέρα, η οποία κάνει τον αστρολογικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και δίνει συμβουλές για το 2021. Στη συνέχεια, ο Πέτρος Συρίγος μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει συνοδευτικά για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, ενώ η'Αννα-Μαρία Μπαρού προτείνει ζεστό κόκκινο κρασί με μπαχαρικά και πορτοκάλι. Καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Σταμάτης Γονίδης. Ο ίδιος μιλάει στη Φαίη Σκορδά για τη ζωή του και την πορεία του και συστήνει στους τηλεθεατές τη Στεφανία, τη μεσαία κόρη του, η οποία ακολουθεί τα επαγγελματικά του βήματα. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής ερμηνεύει τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, ενώ παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση και το νέο τραγούδι του, που φέρει τον τίτλο «Δεν σε θέλω», Μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στη 01.00, ο σταθμός θα μεταδώσει την πιο δυνατή μουσική συνύπαρξη τριών αγαπημένων καλλιτεχνών στην Ιερά Οδό. Ο Βασίλης Καρράς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Χρήστος Χολίδης ανεβάζουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη ερμηνεύοντας επιτυχίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την πρώτη μέρα του χρόνου, Παρασκευή 01 Ιανουαρίου, ο ΑΝΤ1 προβάλλει αγαπημένες σειρές σε επανάληψη αλλά και ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Πρωτοχρονιά στον ALPHA

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στις 08.00, με το «Happy Day» την τελευταία καλημέρα του έτους στο τηλεοπτικό κοινό. Καλεσμένοι της εκπομπής, Χάρης Χριστόπουλος με τη σύζυγο του, Ανίτα Μπραντ, ενώ ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη μαγειρεύουν στην εκπομπή. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Τ-Live». Το βράδυ στις 22.00, προβάλλεται το εορταστικό επεισόδιο της επιτυχημένης κωμικής σειράς σταθμού «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Σύμφωνα με το σενάριο, τα τέσσερα ζευγάρια αποφασίζουν να περάσουν τις γιορτές στο Πήλιο και εντελώς συμπτωματικά βρίσκονται για πρώτη φορά όλοι μαζί στο σπίτι της... τραγουδίστριας Καίτης Γαρμπή. Τότε, διασκεδάζουν, χορεύουν και υποδέχονται το 2021 με τις μεγάλες μουσικές επιτύχω ερμηνεύτριας. Την 1η μέρα του έτους, το πρόγραμμα του σταθμού διαμορφώνεται με αγαπημένες σειρές, ελληνικές και ξένες για όλη την οικογένεια.



Το εορταστικό πρόγραμμα του Star.

Την παραμονή και ανήμερα την Πρωτοχρονιά, παιδικές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων κρατούν την πιο ξεχωριστή παρέα στους λιλιπούτειους φίλους που βρίσκονται στο σπίτι. Ακόμη, ο σταθμός προβάλλει αξιόλογες ταινίες, όπως το βράδυ της Παρασκευής, στις 22,50,La La Land. Στο μιούζικαλ που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές αλλά και πολλά 'Οσκαρ, ένας πιανίστας της τζαζ και μια σερβιτόρα που θέλει να γίνει ηθοποιός ερωτεύονται και κυνηγούν τα όνειρα τους...

OPEN και τις γιορτές!



«Ευτυχείτε» λέει στους τηλεθεατές η Κατερίνα Καινούργιου στην τελευταία εκπομπή του έτους, στις 09.50. Η παρουσιάστρια του Open μαζί με την τηλεοπτική ομάδα της διασκεδάζουν με τον Γιώργο Τσαλίκη και τη μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη. Στη συνέχεια, ακολουθούν πολλές ταινίες, ενώ στις 20.00 θα παρακολουθήσουμε τις καλύτερες στιγμές από τον μουσικό διαγωνισμό «J2US».

ΜΕGΑ Πρωτοχρονιά!

Οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν επιλέξει ης φετινές γιορτές να παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρό­γραμμα από εορταστικές εκπομπές. Την αρχή κάνει ο Θοδωρής Αθερίδης με την εκπομπή «Έλα και θα δεις» το βράδυ της Τετάρτης, στις 23.10. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα επεισό­διο με απροσδόκητα μουσικά ντουέτα αλλά και χορογραφίες. Το «παρών» στο στούντιο δίνουν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Βασίλης Σαλέας, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Σταύρος Σβήγκος κ.ά. Παραμονή πρωτοχρονιάς και στις 09.40 η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της έχουν ετοιμάσει μια γιορτινή εκπομπή. Στο στούντιο του «Πάμε Δανάη!» ερμηνεύει μοναδικές επιτυχίες ο Κώστας Καραφώτης ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, ενώ καλεσμένοι είναι η ηθοποιός Ιωάννα Παππά και ο Χρήστος Βέργαδος. Στις 18.40, θα παρακολουθήσουμε ένα εορταστικό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Ένα εκατομμύριο Υen». Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται στο πλατό τους ηθοποιούς από τις σειρές του σταθμού «Έξαψη» και «Σχεδόν ενήλικες». Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη νικητήρια ομάδα θα προσφερθούν για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS. Το ίδιο βράδυ, στις 22.50, ο σταθμός θα προβάλει ένα μουσικό εορταστι­κό πρόγραμμα! Την Παρασκευή, θα παρακολουθήσουμε εκπομπές, σειρές αλλά και ταινίες.

Η ΕΡΤ φορά τα γιορτινά της.

Άκρως εορταστικό είναι το «φλΕΡΤ» το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου, στις 16.00. Η Νάντια Κοντογεώργη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής την τελευταία ημέρα του χρόνου τον Κώστα Κόκλα με τον οποίο αυτοσαρκάζονται και συζητούν μέχρι δακρύων. Έπειτα, τη σκυτάλη παίρνει ο Τζερόμ και το συγκρότημα του σε ένα ξένο χορευτικό πρόγραμμα. Στις 22.00, η κρατική τηλεόραση θα προβάλει ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, ενώ στις 23.45 θα πραγματοποιηθεί σύνδεση με τον Δήμο Αθηναίων για την αλλαγή του χρόνου. Την επομένη, στις 12.15 το μεσημέρι, προβάλλεται π Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Βιέννης 2021, ενώ στις 16.00 στο «φλΕΡΤ» και στην πρώτη εκπομπή του χρόνου δίνουν το «παρών» ο Τάκης Γιαννούτσος, ο Θοδωρής Βαμβακάρης, π Τζώρτια από τους Μπλε, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Κατερίνα Πολέμη.

Πρωτοχρονιά στον ΣΚΑΙ

Δες αναλυτικά στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved