Το 2021 φέρνει πρεμιέρες! Αυτά είναι τα 5 νέα σίριαλ που ξεκινούν στην TV
Media

Το 2021 φέρνει πρεμιέρες! Αυτά είναι τα 5 νέα σίριαλ που ξεκινούν στην TV

Με τρεις νέες σειρές το MEGA για το νέο έτος!

Οι υπεύθυνοι των καναλιών τα τελευταία χρόνια έχουν στραφεί στην ελληνική μυθοπλασία, δίνοντας την ευκαιρία στους τηλεθεατές να δουν ιστορίες που αγγίζουν το συναίσθημα σε όλες τις εκφάνσεις του. Μάλιστα, με την έλευση του νέου έτους, αναμένεται να δούμε ακόμη επτά νέες σειρές στη μικρή μας οθόνη.

«ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» MEGA


Η Μυρτώ Κοντοβά, δέκα χρόνια μετά την τελευταία τηλεοπτική δουλειά τπς, παρουσιάζει την καινούργια σειρά της, που φέρει τον τίτλο «Σχεδόν ενήλικες», με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Μάκη Παπαδημητρίoυ, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργο Παπαγεωργίου κ.ά. Οι τέσσερις πρωταγωνιστές μοιράζονται τις καθημερινές ιστορίες τους, που αφορούν τον έρωτα και τη ζωή, με φόντο μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης. Το ορμητήριο τους είναι μια παλιά διπλοκατοικία με κήπο και ταράτσα στην πόλη. Μέσα στη μετά lifestyle εποχή, στη γειτονιά με τα σουβλατζίδικα, τα μοντέρνο μπακάλικα και τα ολοήμερα καφέ, οι ήρωες αναζητούν κάτι από τον παλιό κόσμο, που ήδη γνωρίζουν καλά, έχοντας επιβιώσει από την ελληνική κρίση, τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό νόμο, την ανεργία, τον κορονοϊό και την καραντίνα. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:00 και η πρεμιέρα θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου.

«ΕΞΑΨΗ» MEGA:

Η «Έξαψη» είναι ένα ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, με τους Τάσο Νούσια, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Νίκο Πουρσανίδη, Γιούλικα Σκαφιδά κ,ά. στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ιστορία εξελίσσεται στο Ναύπλιο, όπου δύο άνθρωποι οδηγούνται σε έναν παράφορο έρωτα και κατ' επέκταση σε μία ανεξέλεγκτη, παράνομη ερωτική σχέση. Έκτοτε γεννιούνται πολλά ερωτήματα. Πώς ανατρέπονται ζωές συμβιβασμένες με την όμορφη καθημερινότητα τους; Πώς οι άνθρωποι μπορούν να οδηγηθούν σε πράξεις που μέχρι και πριν από λίγο δεν τις είχαν φανταστεί; Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για τον έρωτα; Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και θα προ-βάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00.

ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜ1ΚΟ ΘΡΙΛΕΡ MEGA


Στο ΜΕGΑ, πέρα από τις σειρές «Σχεδόν ενήλικες» και «Έξαψη», έχουν στα σκαριά μία ακόμη, η οποία είναι αμιγώς αστυνομική με αρκετά στοιχεία θρίλερ, ενώ βασίζεται σε ξένο φορμάτ. Για τη διασκευή του σεναρίου έχει δημιουργηθεί μια ομάδα σεναριογράφων, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Καραντινάκης, ενώ για να συμμετάσχουν σε αυτή έχουν συζητήσει, μεταξύ άλλων, ο Ορφέας Αυγουστίδης και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Για την ιστορία της εν λόγω σειράς τηρείται σιγήν ιχθύος, ωστόσο οι συντελεστές της δουλεύουν πυρετωδώς για να βγει στον «αέρα» του σταθμού τον προσεχή Μάρτιο.

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ - STAR

Το STAR επιστρέφει στην παραγωγή της ελληνικής μυθοπλασίας, με μία εβδομαδιαία ρομαντική κομεντί, το σενάριο της οποίας υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή και τη σκηνοθεσία ο Αλέξανδρος Πανταζούδης. Στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστούν οι Φαίη Ξύλα, Βασίλης Μίχας, Ντίνα Μιχαηλίδου, Έρρικα Μπίγιου, Βίβιαν Κοντομάρη και πολλοί ακόμη ηθοποιοί. Η ιστορία της σειράς επικεντρώνεται στην 39χρονη Ζέτα, μια μητέρα τριών παιδιών, και τον 24χρονο Κωστή, έναν γοητευτικό μπάρμαν, οι οποίοι γνωρίζονται, ερωτεύονται και αποφασίζουν να είναι μαζί. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η σχέση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων και ανατροπών για τους ίδιους, για τους φίλους και τις οικογένειες τους. Οι δυο τους πρέπει να διαχειριστούν τις προσωπικές τους ανασφάλειες, τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος τους και να τολμήσουν να προχωρήσουν σ' αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους, θα τολμήσει η Ζέτα να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της, για χάρη του Κωστή; Θα καταφέρει ο Κωστής να ανταποκριθεί στις ευθύνες του νέου ρόλου του;

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...

Κι ενώ οι συντελεστές των παραπάνω σειρών κάνουν εντατικά γυρίσματα, μετρώντας αντί­στροφα για την έναρξη της προβολής τους, κά­ποιοι άλλοι βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο των προετοιμασιών. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν παρθεί, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οριστικές αποφάσεις για το αν θα βγάλουν φέτος στον «αέρα» νέες σειρές. Συγκεκριμένα, το ΟΡΕΝ, μετά την ολοκλήρωση της δραματικής σειράς εποχής «Το Κόκκινο Ποτάμι», θέλει να παρουσιάσει μία νέα πρότα­ση. Να μεταφέρει στα ελληνικά δεδομένα την οικογενειακή κομεντί «Life isn't everything» (μτφρ. «Η ζωή δεν είναι τα πάντα»), το οποίο εί­ναι ισραηλιτικής προελεύσεως, με το σενάριο να έχει αναλάβει μια ομάδα έμπειρων σενα­ριογράφων και τη σκηνοθεσία η Μαρία Λάφη. Από εκεί και πέρα, για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν κάνει δοκιμαστικά οι Ευσταθία Τσαπαρέλη, Θάνος Τοκάκης, Ορέστης Τζιόβας κ.ά. Η ιστορία επικεντρώνεται σ' ένα ζευ­γάρι που μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί, δίνοντας μια ρεαλιστική ματιά στη ζωή.

Τι σχεδιάζουν στην κρατική τηλεόραση;

ΠΗΓΗ:ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved