Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε από τη νέα χρόνια μέχρι το τέλος της σεζόν!
Media

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε από τη νέα χρόνια μέχρι το τέλος της σεζόν!

Άγριες Μέλισσες: Αναλυτικά οι εξελίξεις για την πετυχημένη σειρά του ANT1.

Ένας έρωτας γεννιέται...

Και ενώ ο Κωνσταντής ετοιμάζει τον γάμο του με τη Δόμνα, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Δρόσω, ενώ βαθιά μέσα του έχει επιλέξει ποια είναι η γυναίκα που αγαπάει. Έτσι αποφασίζει να ρίξει μεγάλη βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών, όταν ανακοινώνει όταν ανακοινώνει πως αναβάλει τον γάμο του. Ο καυγάς δεν αργεί να ξεσπάσει κι εκείνος φεύγει θυμωμένος. Στο δρόμο συναντά τυχαία τη Δρόσω και τότε την αρπάζει και τη φιλάει. Το παθιασμένο φιλί θα τους οδηγήσει στο κρεβάτι αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει αυτό το πάθος.

Ο Μιλτιάδης "καίει" τη Μυρσίνη...

Ο Μιλτιάδης όσο καιρός ήταν κλεισμένος στο ψυχιατρείο οργάνωνε το τέλειο σχέδιό του για να διαλύσει όσους του κατέστρεψαν τη ζωή. Τα παιχνίδια που παίζει το μυαλό του οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια και ο ίδιος παλεύει με τους δαίμονές του. Έτσι, πάνω σε έναν ακόμη καυγά του με τον Δούκα θα του αποκαλύψει πως η γυναίκα του όλα αυτά τα χρόνια ήταν άπιστη.

Αρραβώνας για Βόσκαρη και Σοφούλα...

Όταν ο Βόσκαρης ανακαλύψει τον κρυφό έρωτα της Σοφούλας για τον Λάμπρο, τότε θα βρει στο πρόσωπο της κόρη του, Τόλλια, τον νέο σύμμαχό του. Αφού καταφέρει να τη χωρίσει με τον Άγγελο, στη συνέχεια θα την πείσει να αρραβωνιαστούν όπως και θα γίνει παρά τις αντιρρήσεις του Τόλλια.

Η άγνωστη δολοφονία...

Από την πρώτη σεζόν της σειράς γνωρίζαμε ότι η Βαλεντίνη Σταμίρη, είχε φρικτό θάνατο, όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει στο ποτάμι, μη μπορώντας άλλο να ζει μακριά από τον μεγάλο της έρωτα, τον Μιλτιάδη... Στη δεύτερη σεζόν και μάλιστα σύντομα θα μάθουμε πως η Βαλεντίνη δεν αυτοκτόνησε, αλλά πως κάποιος την σκότωσε και το έκανε να φανείς σαν αυτοκτονία.

Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει την απιστία...

Ο Νικηφόρος θέλει να μάθει πού πηγαίνει η Ασημίνα όταν εξαφανίζεται και βάζει τον Σωτήρη να την παρακολουθήσει. Εκείνος σύντομα τον ενημερώνει ότι την είδε να μπαίνει στο σπίτι του Μπάμπη. Τότε ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος και καβγαδίζει με τη γυναίκα του. Εκείνη παίρνει το παιδί και φεύγει βρίσκοντας καταφύγιο στο σπίτι του εραστή της.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

Ο Μελέτης στον γάμο της Πηνελόπης...

Παρά τις απειλές του Δούκα να μην παρευρεθεί κανείς από την οικογένεια στον γάμο της, ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει την ανταρσία σοκάροντας τους πάντες, όταν παραδέχεται πως εκείνος θα πάει να τη δει νύφη στο πλευρό του Αλέξη.

Love story για Ρίζω και Προύσαλη...

Το μεγάλο ερώτημα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, μέχρι και σήμερα, είναι εάν η Ρίζω και ο Προύσαλης θα γίνουν ζευγάρι. Και, ναι, λοιπόν, είναι γεγονός πια ότι αυτπί οι δύο θα καταλήξουν τελικά μαζί και ευτυχισμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved