H Χρηστίδου και το «Έλα Χαμογέλα» υποδέχονται την καινούργια χρονιά με την πιο ανεβασμένη διάθεση
Media

H Χρηστίδου και το «Έλα Χαμογέλα» υποδέχονται την καινούργια χρονιά με την πιο ανεβασμένη διάθεση

Μια εκπομπή με λάμψη, πολύ μουσική, ευχές και πλούσιο ρεπορτάζ επιφυλάσσει το «Έλα Χαμογέλα» με την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 09:50, θέλοντας να κάνει το δικό της «ποδαρικό» στη νέα χρονιά.

Το «Έλα Χαμογέλα» ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και παρουσιάζει τηλεοπτικά ρεβεγιόν, με λαμπερούς καλεσμένους, που έχουν μείνει αξέχαστα. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου μιλά για τα πρόσωπα της τηλεόρασης που απασχόλησαν το 2020, τις αποχωρήσεις, τις επιστροφές αλλά και το «νέο αίμα»! Ακόμα, η εκπομπή ψηφίζει τους πιο όμορφους άντρες του εξωτερικού για το 2020 και η έρευνα «Πώς να κερδίσεις την πεθερά σου» , δημιουργεί μια ξεκαρδιστική ατμόσφαιρα στο πλατό. Η Σίσσυ στην κουζίνα με τον Chef, Χάρη Μπονάνο ετοιμάζουν Christmas Leftlovers- spring rolls και after year Salad, έχοντας για υλικά, ότι περίσσεψε από το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Στην παρέα του «Έλα Χαμογέλα» έρχεται η εντυπωσιακή Κωνσταντίνα Μιχαήλ, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Τέλος, η εκρηκτική Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η μπάντα της, “Μama Sings Fire”…έρχονται με ροκ διάθεση στο πλατό μας βάζουν…φωτιά με τις απίστευτες ερμηνείες τους.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ… Αποκλειστικές συνεντεύξεις αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους έχει το μενού της Κυριακής στο «Έλα χαμογέλα»! Η εκπομπή, δια χειρός, Γρηγόρη Μπάκα, απονέμει τα βραβεία σε επώνυμους, που ξεχώρισαν, ο καθένας για το δικό του λόγο, τη χρονιά που έφυγε. Η Σίσσυ, ο Παύλος, ο Κωνσταντίνος και η Ελένη αναλύουν την «έρευνα» με τίτλο «Πώς θα τον οδηγήσεις στη συγκατοίκηση». Τα αποτελέσματα θα τα απολαύσετε! Ο Pastry Chef, Χρήστος Βέργαδος, με τα «μαγικά» του χέρια ετοιμάζει ένα λαχταριστό γλυκό με ό,τι έχει περισσέψει από την βασιλόπιτα, τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα που έχουν απομείνει στο τραπέζι μας. Καλεσμένος της παρέας, ο Ευθύμης Ζησάκης, που μοιράζεται μαζί μας την αλήθεια του και τα σχέδια του.

Η Σίσσυ και η παρέα του «Έλα Χαμογέλα» μας εύχονται «Καλή Χρονιά!», Σάββατο και Κυριακή 2 &3 Ιανουαρίου στις 09:50 στο OPEN.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved