Survivor Spoiler: «Άρχισαν τα όργανα» - Γκρίνιες και εντάσεις ανάμεσα στους Διάσημους
Media

Survivor Spoiler: «Άρχισαν τα όργανα» - Γκρίνιες και εντάσεις ανάμεσα στους Διάσημους

Survivor Spoiler: Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα δούμε τους Διάσημους σε μεγάλη ένταση.

Η εκπομπή Love It έδειξε και σήμερα αποκλειστικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο και όπως θα δείτε οι γκρίνιες έχουν ήδη ξεκινήσει ανάμεσα στην ομάδα των Διάσημων.

«Στην ομάδα όλα μοιράζονται δίκαια. Το φαγητό το μοιράζουμε σε 10 ίσες δόσεις. Εμένα αυτό με ζορίζει πάρα πολύ γιατί είμαι 2 μέτρα και σχεδόν 100 κιλά, οπότε το να τρώω το ίδιο με έναν άνθρωπο που είναι τα μισά κιλά από εμένα, είναι αρκετά δύσκολο», δήλωσε αρκετά ενοχλημένος, ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς.

«Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος είχαμε τη φαεινή ιδέα, να ψηφίσουμε σαν ομάδα που είμαστε, αν θα φάμε σήμερα διπλή ποσότητα ρυζιού ή όχι μιας και έχουμε αύριο αγώνισμα και αυτό γιατί υπολογίζουμε κάποιοι ότι θα έχουμε κάποια στιγμή ένα αγώνισμα το οποίο μπορεί να έχει φαγητό, οπότε θα έρθει και οι προμήθειες ξανά… Σήμερα μπορεί να έχουμε την άνεση να φάμε διπλή ποσότητα. Όχι παιδιά, θα πάμε βάση προγράμματος, οπότε πάμε να φάμε την κλασική μερίδα ρυζιού που αντιστοιχεί. Δεν θα ρισκάρουμε εδώ πέρα έτσι, γιατί θα φάμε τα γόνατά μας και κατά προτίμηση του διπλανού», τόνισε με τη σειρά της η Κάτια Ταραμπάνκο.


Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved