Ελίφ: Η ώρα της αποκάλυψης! Η Μελέκ ζει, είναι ζητιάνα και τα΄χει χαμένα
Media

Ελίφ: Η ώρα της αποκάλυψης! Η Μελέκ ζει, είναι ζητιάνα και τα΄χει χαμένα

Ελίφ: Όσα θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς.

To δυστύχημα που συνέβη μετά τον γάμο του Γιουσούφ με τη Μελέκ άλλαξε για πάντα και τη ζωή της Ελίφ, η οποία πιστεύει πως και η μητέρα της σκοτώθηκε σε εκείνο το τροχαίο. Ωστόσο, όσο ο καιρός περνάει, όλο και περισσότεροι έχουν υποψίες πως η Μελέκ ίσως και να είναι ζωντανή. Και αυτό θα επιβεβαιωθεί στο επόμενα επεισόδια, στα οποία θα παρακολουθήσουμε πού βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα αλλά και γιατί δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει την Ελίφ.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Βιλντάν καταφέρνει να πάρει ξανά στα χέρια της την Ελίφ, αλλά αυτή τη φορά αλλάζει τακτική. Θέλει να εκδικηθεί τον Ταρίκ και όταν διαπιστώνει πως η Ματσιντέ ψάχνει παντού την Ελίφ καταλαβαίνει πως η μικρή είναι πιο πολύτιμη από ό,τι πίστευε. ΟΤαρίκ συναντάει τη Βιλντάν στη διεύθυνση που του έδωσε και αναζητούν τη μικρή μαζί. Κάποιος καταστηματάρχης τους λέει πως έχει δει ένα κοριτσάκι όπως το περιγράφουν στη γειτονιά, αλλά δεν ξέρει πού μένει. Οι προσπάθειες τους είναι άκαρπες και ο Ταρίκ προτείνει να συνεχίσουν την αναζήτηση τους την επόμενη μέρα. Η Βιλνταν του λέει πως δεν έχει χρήματα και εκείνος της δίνει και φεύγει. Το σχέδιο της Βιλνταν προχωρά·,) κανονικά, θέλει να καθοδηγεί εκείνη τον Ταρί» και να του αποσπά χρήματα. Έπειτα η γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι και η Ελίφ απογοητεύει όταν τη βλέπει μόνη γιατί περίμενε πως εκί!·| νη είχε πάει να ψάξει για τη μητέρα της και Μ επέστρεφαν μαζί. Η Βιλνταν της λέει πως υπάρχει τρόπος να βρει τη μητέρα της, δεν έχει καμία πληροφορία για την οικογένειά της. Την ίδια στιγμή, μια γυναίκα περιφέρει ρακένδυτη στους δρόμους και κοιμάται σε ένα παλιό, κατεστραμμένο σπίτι. Αυτή δεν δεν είναι άλλη από τη Μελέκ, η οποία είναι ζωντανή!

Η ΒΙΛΝΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΦ


Η Μελέκ δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να θυμάται πολλά από το παρελθόν της. Μια γυναίκα από τη γειτονιά καθημερινά της προσφέρει λίγη σούπα για να φάει. Η Μελέκ λέει ασυνάρτητα λόγια και φαίνεται πως η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή. Ακόμη, κρατάει τη σούπα γιατί πιστεύει πως θα έρθει η Ελίφ και είναι χαμένη στις παλιές αναμνήσεις. Βρίσκει πράγματα στα σκουπίδια και θεωρεί πως ανήκουν στην Ελίφ και τα κρατάει στο σπίτι της. Η ιδέα πως η κόρη της έχει πεθάνει την έχει οδηγήσει στην τρέλα. Είναι εξαντλημένη από τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης και φαντάζεται συνεχώς πράγματα και καταστάσεις. Η Μελέκ βγαίνει στον δρόμο και φωνάζει το όνομα της Ελίφ και καταρρέει. Όλοι νομίζουν πως είναι μία τρελή ζητιάνα και οι άνθρωποι της γειτονιάς της τη βοηθούν. Από την άλλη, η Βιλντάν συνεχίζει το σχέδιο της και πληρώνει έναν άντρα για να δώσει στον Ταρίκ ψεύτικες πληροφορίες για την Ελίφ.

Αργότερα συναντάει τον τελευταίο και συνεχίζουν να ψάχνουν για τη μικρή. Ο άντρας, όμως, απελπίζεται και η Βιλντάν του στήνει μια παγίδα σχετικά με την αναζήτηση της Ελίφ, ότι δήθεν έμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, αλλά το σχέδιο της δεν πηγαίνει όπως ακριβώς περίμενε. Ο Ταρίκ δίνει εντολή στους άντρες του να περιμένουν στο παλιό σπίτι, το οποίο η Βιλντάν παρουσίασε σαν το μέρος όπου έμενε η Ελίφ. Την ίδια στιγμή, η μικρή κοιμάται στο σπίτι της Βιλντάν και βλέπει στο όνειρο της ότι η γυναίκα της φέρνει τη μητέρα της, τη Μελέκ. Όταν ξυπνάει, απογοητεύεται που ήταν μόνο ένα όνειρο. Κάποιες ώρες αργότερα, οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως η Ελίφ δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο παλιό σπίτι και εκείνος θυμώνει. Ξέρει πως πρέπει να βρει τη μικρή προτού τη βρει η Ματσιντέ. Την επόμενη μέρα, η Μελέκ είναι μόνη της και προσπαθεί να ζεσταθεί με μια παλιά σόμπα.

ΠΗΓΗ:ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved