Madwalk 2020: Όλα όσα θα δούμε και η λαμπερή και σέξι Βίκυ Καγιά!
Media

Madwalk 2020: Όλα όσα θα δούμε και η λαμπερή και σέξι Βίκυ Καγιά!

MadWalk 2020Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και έρχεται αποκλειστικά στο MEGA το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00

Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project, έρχεται στις 9 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο MEGA. Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και υποδέχεται το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες!

Στο εντυπωσιακό σκηνικό, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, θα παρουσιαστούν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών. Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς είναι η Serkova Crystal Pure. Την επετειακή εκδήλωση των 10 ετών θα παρουσιάσει η κορυφαία, Βίκυ Καγιά και θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο MEGA το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021, στις 21:00!

Το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project επιμελείται καλλιτεχνικά ο Νίκος Τάγης. Τη σκηνοθεσία στο stage αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Δημήτρης Τσίγκoς, το Fashion Direction ο Νίκος Υφαντής και την επιμέλεια styling ο Κώστας Ζήσης.

Στο MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project θα απολαύσουμε, με σειρά εμφάνισης:

Την παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα χορού “Wolves Team”.

Την Βαρβάρα Αργυρού με τον Archolekas σε ένα χριστουγεννιάτικο medley.

Την Demy σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο με τον FY που θα ερμηνεύσουν το «Στα Κόκκινα» στο opening act by Serkova Crystal Pure.

Στη συνέχεια, η Τάμτα θα μας συνεπάρει με το «Hold On» στο catwalk του Sotiris Georgiou.

Τη σκυτάλη θα πάρει ο Vlospa, ο οποίος στο catwalk του Dimitris Petrou θα ερμηνεύσει τα κομμάτια του «Big Moves & R.U.E».

Ο Ίαν Στρατής θα ερμηνεύσει το «The Rockafeller Skank» σε ένα special catwalk by ΜINI Electric.

Οι δημιουργίες του G.Papadogamvros θα παρουσιαστούν υπό τους ήχους του «Golden Eye» που θα ερμηνεύσει η Πέννυ Μπαλτατζή.

Στο stage του MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project η Έλενα Τσαγκρινού θα ερμηνεύσει το «Be My Lover», συνοδεύοντας το catwalk του Apostolos Mitropoulos.

To Maison Faliakos θα παρουσιάσει τις δημιουργίες του με τη Ρένα Μόρφη να ερμηνεύει το «Ιπποτικό».

Οι Dimmy and the bad heart θα εντυπωσιάσουν με το «For You» στο catwalk του LASKOS.

Στη συνέχεια, στο catwalk των Deux Hommes η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό θα ερμηνεύσουν ένα mash up των «Roses» και «Live or Die».

Ο Αναστάσιος Ράμμος με το τραγούδι «Watermelon Sugar» θα συνοδεύσει το catwalk 5226 by Celia Kritharioti.

Θα ακολουθήσει η Ήβη Αδάμου στο catwalk του Vassilis Zoulias με τη διασκευή του κλασικού «Σκλάβα».

Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει και θα χορέψει το «Light It Up» παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Στο closing act, ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης θα ερμηνεύσει το νέο του single «Τόσα Βράδια» και το ξεχωριστό «Αγαπώ σημαίνει», από το ομώνυμο album του – που έχει σημειώσει ρεκόρ επιτυχιών. Ο Γιώργος Μαζωνάκης φορώντας δημιουργίες αποκλειστικά σχεδιασμένες για αυτόν, θα κορυφώσει το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project με ένα ανατρεπτικό φινάλε, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας!

Fashion by:

Fashion Designers: Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Dimitris Petrou, LASKOS, Maison Faliakos, G.Papadogamvros, Sotiris Georgiou, Vassilis Zoulias

Fashion Brands: MINI, 5226 by Celia Kritharioti

Music by:

Demy, Dimmy and the bad heart, FY, Κόνι Μεταξά, Vlospa, Αναστάσιος Ράμμος, Γιώργος Μαζωνάκης, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φουρέιρα, Ήβη Αδάμου, Ίαν Στρατής, Πέννυ Μπαλτατζή, Ρένα Μόρφη, Τάμτα, Τάσος Ξιαρχό

Project presented by:

Βίκυ Καγιά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved