Αλλαγή χρονιάς με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στην ΕΡΤ3
Media

Αλλαγή χρονιάς με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στην ΕΡΤ3

Ένας χρόνος γεμάτος αντιφάσεις, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές φτάνει στο τέλος του. Ένας καινούργιος γεμάτος ελπίδα έρχεται!

Στις 12 τα μεσάνυχτα, η ΕΡΤ3 υποδέχεται μαζί σας τη νέα χρονιά με μια ανεπανάληπτη βραδιά με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και το μουσικό σχήμα «Πριγκηπέσσα».

Σε ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα παραγωγής ΕΡΤ3, με τίτλο «Πρωτοχρονιά με την Ελένη Τσαλιγοπούλου», η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια ερμηνεύει παλιά αλλά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, πλαισιωμένη από καταξιωμένους μουσικούς, παλιούς αλλά και νέους τραγουδιστές του λαϊκού τραγουδιού.

Με την Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζονται: η Μαίρη Δούτση, ο Χρήστος Μαστέλλος, η Μαρία Φραγκούλη στο τραγούδι και οι μουσικοί: Ηρακλής Βαβάτσικας ακορντεόν, Δημήτρης Σφίγγος κιθάρα, Μιλτιάδης Τσαλιγόπουλος κοντραμπάσο και Τριαντάφυλλος Χαλκιάς μπουζούκι.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κουφονίκου, η καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελένης Καψούρα, το μοντάζ του Ιωάννη Νταρίδη, η ηχοληψία του Κωνσταντίνου Κόντου και της Tanya Jones και η διεύθυνση φωτογραφίας του Τρύφωνα Κεχαγιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved