Άγριες μέλισσες: Κωνσταντής και Μελέτης – Το τέλος της φιλίας τους
Media

Άγριες μέλισσες: Κωνσταντής και Μελέτης – Το τέλος της φιλίας τους

Άγριες μέλισσες: Συνταρακτικές οι εξελίξεις που ακολουθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Ο Κωνσταντής ρισκάρει τα πάντα για τη Δρόσω, η οποία από την πλευρά της ανακαλύπτει πως έχει και εκείνη αισθήματα νια εκείνον, όμως η ξαφνική εμφάνιση του Τάκη θα ανατρέψει τα δεδομένα καθώς ο παράνομος δεσμός ανάμεσά τους τελειώνει πριν καν αρχίσει! «Γιατί ήρθες;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Ήρθα να σε πάρω να φύγουμε και να κάνουμε μια νέα αρχή».

«Έχεις τρελαθεί; Φύγε και μη με ενοχλήσεις ποτέ ξανά», του απαντάει, αλλά εκείνος της κάνει μια πρόταση που τη βάζει σε μεγάλο δίλημμα: «Μη με διώχνεις, Δροσούλα μου! Θα πάρουμε και τον Σέργιο μαζί! Κανείς δεν θα μας εμποδίσει! Θα μεγαλώσουμε μαζί το παιδί σου και θα γίνω εγώ σωστός πατέρας για εκείνον και σωστός σύζυγος για εσένα», της υπόσχεται.

Η εχθρική στάση που αντιμετωπίζει από την Ασημίνα με το να την εμποδίζει να βλέπει το παιδί της έστω και σαν θεία, τη βάζουν σε δεύτερες σκέψεις! Η Ελένη εκείνη την ώρα εμφανίζεται στο σπίτι και όταν τον βλέπει μπροστά της τον διώχνει:

«Τι δουλειά έχεις εσύ στο σπίτι μας; Σήκω φύγε από εδώ μέσα και μην τολμήσεις να ενοχλήσεις ξανά τη Δρόσω, με κατάλαβες; Μείνε μακριά της».

Όμως, ο Τάκης δείχνει πως ήρθε για να μείνει, ενώ ο Μελέτης ανακαλύπτει με ποια γυναίκα είναι ερωτευμένος ο Κωνσταντής και η φιλία τους φαίνεται πως οδηγείται σε οριστική ρήξη:

«Έχεις τρελαθεί; Με την αδελφή της φόνισσας, της γυναίκας που σκότωσε τον αδελφό σου; Ντρέπομαι για σένα», του λέει και φεύγει.

Ο Τάκης κυκλοφορεί στο χωριό σαν να μην συμβαίνει τίποτα και όταν τον ρωτάνε ποιος είναι, εκείνος φροντίζει να κάνει γνωστή σε όλο το Διαφάνι τη σχέση του με την Δρόσω, προκαλώντας την οργή του Κωνσταντή που καταλαβαίνει πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος.
Όμως, για άλλη μια φορά η Δρόσω ξεκαθαρίζει στον Τάκη πως δεν θέλει να ξαναείναι μαζί και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει. Τότε εκείνος βρίσκει μία λύση, να την κάνει ρεζίλι αποκαλύπτοντας την αλήθεια για το τι έκανε στην Αθήνα, ώστε να ντραπεί και να φύγει αναγκάζοντάς την να τον ακολουθήσει.

«Εμένα δεν εμπιστεύεσαι, Δροσούλα; Εγώ ήμουν εκείνος που σε μάζεψε από τον δρόμο και σου βρήκε δουλειά στην Τρούμπα! Έξι χρόνια εγώ ήμουν δίπλα σου και σε στήριζα», λέει φωνάζοντας και όλοι στο Διαφάνι μαθαίνουν την αλήθεια για το τι πραγματικά έκανε η Δρόσω στην Αθήνα και σοκάρονται. Εκείνη τον χαστουκίζει και φεύγει γιο το σπίτι της ντροπιασμένη! Ο Τάκης όμως δεν μένει σ' αυτό καθώς όταν συναντάει την Ασημίνα, φροντίζει να της ζητήσει χρήματα προκειμένου να μην αποκαλύψει το ένοχο μυστικό της!

Πηγή: tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved