8 λέξεις: Αυτό κι αν είναι έκπληξη - Πρόσωπο από το My Style Rocks μπαίνει στη σειρά
Media

8 λέξεις: Αυτό κι αν είναι έκπληξη - Πρόσωπο από το My Style Rocks μπαίνει στη σειρά

8 λέξεις: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα για τη συμμετοχή του στη σειρά του ΣΚΑΙ

Φέτος το My Style Rocks, αποφάσισε να εντάξει και αγόρια τα οποία ασχολούνται ενεργά με το styling και την ανδρική μόδας. Ένα από αυτά και ο Σπύρος Νικολαϊδης! ο 26χρονος ο οποίος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στο χώρο της τηλεόραση.

Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο πρώην παίκτης του ριάλιτι ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη σειρά, 8 Λέξεις.

«8 λέξεις λοιπόν... ένα νέο ταξίδι για μένα μόλις ξεκίνησε! Είμαι τόσο συγκινημένος που ειλικρινά δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι!! Τα μεγαλύτερα κατορθώματα ήταν κάποτε όνειρα. Και για μένα αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μου από μικρό παιδί. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας και ιδιαίτερα τους @georgiou82 , @koulisnikolaou και Βάνα Δημητρίου για την ευκαιρία αυτή αλλά και που από τη πρώτη στιγμή με όλη την @make_it_productions με αγκάλιασαν με το τρόπο τους και με έκαναν να νιώσω μέρος της οικογένειας τους», έγραψε για τη συμμετοχή του στη σειρά.

Ο Σπύρος δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε για μια από τις σκηνές που θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved