8 λέξεις: Η ζωή του Οδυσσέα διαλύεται – Πέφτει σε κατάθλιψη
Media

8 λέξεις: Η ζωή του Οδυσσέα διαλύεται – Πέφτει σε κατάθλιψη

Στα προσεχή επεισόδιο του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», πρόκειται να δούμε μια σειρά από έντονες συναισθηματικές στιγμές.

Όλα αρχίζουν όταν ο Οδυσσέας, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει με την όραση του, πέφτει σε κατάθλιψη και βλέποντας τη ζωή του να διαλύεται παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μόνο που αυτές αναστατώνουν την Έρση αλλά και ολόκληρη την οικογένειά του...

Ο Οδυσσέας εδώ και λίγο καιρό βιώνει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή του, εξαιτίας του προβλήματος που έχει με την όρασή του. Τα συχνά προβλήματα που προκύπτουν τον αναγκάζουν να πάει εσπευσμένα στην Αθήνα, προκειμένου να κάνει μια σειρά από εξειδικευμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις. Μόνο που τα αποτελέσματα αυτών αποκαρδιώνουν τον νεαρό άντρα, ο οποίος μαθαίνει ότι πάσχει από μια σπάνια κληρονομική ασθένεια.

Μάλιστα, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί είναι να υποβληθεί σε μια σοβαρή εγχείρηση στα μάτια του ή να κάνει μια θεραπεία, η επιτυχία της οποίας όμως δεν είναι εξασφαλισμένη. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το my tv, ο Οδυσσέας προβληματίζεται με τις νεότερες εξελίξεις και δείχνει να επηρεάζεται σημαντικά η ψυχολογία του. Στο μεταξύ, η Έρση προσπαθεί να τον εμψυχώσει λέγοντάς του ότι όποιο κι αν είναι το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν, ενώ η Ναυσικά και ο Μάρκος προσπαθούν να πείσουν τον γιο τους να προχωρήσει με το χειρουργείο. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος στην απόφασή του και έτσι, λίγη ώρα μετά, κάνει την πρώτη γονιδιακή θεραπεία για τα μάτια του. Στη συνέχεια, ο Οδυσσέας, καταρρακωμένος, αποφεύγει να μιλήσει με την Έρση και να ασχοληθεί με τα παιδιά τους, με εκείνη να παραξενεύεται από την αλλαγή στη συμπεριφορά του. Τότε η νεαρή γυναίκα τον προτρέπει να ασχοληθεί ξανά με τη ζωγραφική για να ξεχαστεί, αλλά ακούει κάτι που τη σοκάρει. Ο Οδυσσέας τής ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ζωγραφίσει ποτέ ξανά, ενώ της ζητάει να μην προσπαθήσει να τον μεταπείσει, αφού είναι ανένδοτος και σε αυτή την απόφασή του.

Τα παραπάνω λόγια οδηγούν την Έρση στο συμπέρασμα πως ο αγαπημένος της έχει αρχίσει να πάσχει από κατάθλιψη και πρέπει να τον βοηθήσουν πριν χειροτερέψει η κατάστασή του. Επικοινωνεί, λοιπόν, με τον Μιχαήλ, ο οποίος αναλαμβάνει να κάνει μια κουβέντα στον αδελφό του για το χειρουργείο. Αλλά μάταια. Λίγο αργότερα, ο Οδυσσέας, πέρα από το να μην ασχοληθεί ξανά με τη ζωγραφική, ανακοινώνει στην Έρση κάποιες ακόμη σημαντικές αποφάσεις του. Συγκεκριμένα, ότι θα μετακομίσουν στην Αθήνα μόνιμα και, πολύ σύντομα, θα δρομολογήσει την πώληση των πινάκων του και θα ξενοικιάσει το ατελιέ. Όπως και γίνεται. Βέβαια, όλα αυτά δεν αρέσουν καθόλου στην Έρση, η οποία αντιδρά, με εκείνον να την κατηγορεί πως με τον τρόπο της δεν τον βοηθάει να αντιμετωπίσει αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved