«Η Κολεξιόν»: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια
Media

«Η Κολεξιόν»: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

«Η μόδα στο μεταπολεμικό Παρίσι είναι μια βόμβα. Και ένας Οίκος την κρατάει στα χέρια του. Τικ-τοκ»

Γενική υπόθεση: Ένας επιχειρηματικός μύθος και μια οικογενειακή τραγωδία συναντιούνται στο μεταπολεμικό Παρίσι και στις ραφές ενός κόσμου γεμάτου φανταχτερά κοστούμια και λαμπερές τελετές μόδας.

Εσωτερικοί πόλεμοι, έρωτες και αντιπαλότητες φέρνουν το χάος, πίσω από την αίγλη μιας απατηλής όψης, με δύο αδέρφια να συγκρούονται ανελέητα για το παρελθόν και το μέλλον.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, ώρα 22:30

Επεισόδιο 5ο. Ο στενός πυρήνας του Οίκου περνάει ένα Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του Τρουβιέ.

Εκεί όμως, η οικογένεια των Σαμπίν αναστατώνεται από πρόωρες αποκαλύψεις, απροσδόκητες συμμαχίες και σχέσεις που ίσως διαλύονται μια για πάντα.

Ο Πολ σύντομα θα μάθει ότι ένα μέλος του προσωπικού που είχε απορριφθεί και ταπεινωθεί, μπορεί να αποτελεί πραγματική απειλή για όσα έχει πετύχει, περισσότερο από έναν δημοσιογράφο με «μεγάλο στόμα».

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, ώρα 22:00

Επεισόδιο 6ο. Τα συναισθήματα είναι συγκεχυμένα μετά το τροχαίο ατύχημα ενός υπαλλήλου και το μόνο που καταφέρνουν οι προσπάθειες της Έλεν να βοηθήσει χρησιμοποιώντας τις οικογενειακές επαφές της, είναι να εγείρουν ενοχλητικές ερωτήσεις για τον Πολ, σε μια «εμπόλεμη περίοδο».

Παράλληλα, η Σαρλότ αρχίζει την αντεπίθεσή της στην επιχείρηση και απειλεί να αναδείξει τον Κλοντ ως την πραγματική ιδιοφυία πίσω από τη φίρμα του Πολ Σαμπίν.

Επεισόδιο 7ο. Η δίνη από τα διχαστικά γεγονότα που αναστατώνουν το σπίτι του Πολ Σαμπίν, φτάνει στο αποκορύφωμά της. Ο Πολ παλεύει για να κρατήσει την αυτοκρατορία του, καθώς η Ιβέτ προσπαθεί να μεσολαβήσει ανάμεσα στη σχέση των δύο γιων της.

Η Νίνα και ο Μπίλι πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Κατά τη διάρκεια μιας λαμπερής γιορτής στον Οίκο, η οικογένεια και η επιχείρηση ξεδιαλύνουν καταστάσεις στο παρασκήνιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved