Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής δίνει spoiler για τη σχέση του με την Κατερίνα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής δίνει spoiler για τη σχέση του με την Κατερίνα

Όταν τελείωσε τη σχολή του Εθνικού το 2014, είχε σκοπό να φύγει για το εξωτερικό. Προέκυψε όμως η παράσταση «Φιλουμένα» και τα σχέδια αναβλήθηκαν.

Επειδή όμως του Θοδωρή Φραντζέσκου του αρέσει να εξελίσσεται, η ζωή στο εξωτερικό παραμένει στα όνειρά του.

Φέτος, υποδύεται τον Παναγή στη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον πλάτανο και μίλησε για τον ρόλο του και όχι μόνο σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μιλήστε μας για τον Παναγή που υποδύεστε.

«Είναι ένας νέος άνθρωπος, που συνειδητά παραμένει στον τόπο του και παλεύει να τον κάνει καλύτερο. Είναι άξιος, τίμιος και αυθόρμητος, δεν κάνει πίσω και πάντα διεκδικεί αυτό που θέλει. Επίσης έχει αναλάβει τον ρόλο του... κηδεμόνα για τους γονείς του, που συνέχεια μπλέκουν σε περίεργες καταστάσεις, και προσπαθεί να τους επαναφέρει στην τάξη».

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με την... πρωτευουσιάνα Κατερίνα;

«Η σχέση τους, αν και πρόσφατη, έχει περάσει από πολλά κύματα και θα περάσει από ακόμα περισσότερα, θα έχουμε παρεξηγήσεις, κόντρες, πάθος και έρωτα».

Μοιάζετε με τον Παναγή;

«Νομίζω πως έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Λατρεύω τη φύση, με ενδιαφέρουν τα ουσιώδη και προσπαθώ να μην αφήνω τον εαυτό μου να αναλώνεται σε άσχημες καταστάσεις. Η διαφορά μας είναι ότι ίσως εγώ είμαι λιγότερο ευέξαπτος και παρορμητικός».

Στη σειρά είστε «παιδί του χωριού». Στην πραγματική ζωή θα εγκαταλείπατε την πόλη για την επαρχία;

«Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να ζήσω εκτός πόλης, κοντά στη φύση. Δυστυχώς όμως, λόγω δουλειάς αλλά και συνήθειας στον τρόπο ζωής της πόλης, αυτό φαίνεται μακρινό».

Για έναν έρωτα θα γινόσασταν... ερωτικός μετανάστης;

«Δεν το ξέρω, έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Αυτές είναι αποφάσεις της στιγμής, πρέπει να σπάσεις τη λογική και να αφήσεις να κυριαρχήσει το συναίσθημα. Όταν έρθει η στιγμή εκείνη, το πράγμα ίσως πάει από μόνο του, χωρίς σκέψη».

Μετά τον έντιμο Τούρκο στρατιωτικό Κερέμ στο «Κόκκινο ποτάμι», μετακομίσατε στην ΕΡΤ. Ήταν ρίσκο;

«Κάθε νέα δουλειά έχει ρίσκο, ειδικά στον χώρο μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν κάτι που ήθελα: να περάσω από το δράμα στην κωμωδία. Θέλω να δοκιμάζω νέα πράγματα, που θα με κάνουν να μάθω, να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος ηθοποιός και άνθρωπος. Η ΕΡΤ φέτος έχει επενδύσει στη μυθοπλασία και είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτού του πλάνου», είπε ο Θοδωρής Φραντζέσκος στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved