Σταμούλης: «Ο Γραμματικός θέλει να τιμωρηθεί ο Δούκας και θα τον κυνηγήσει μέχρι να το πετύχει»
Media

Σταμούλης: «Ο Γραμματικός θέλει να τιμωρηθεί ο Δούκας και θα τον κυνηγήσει μέχρι να το πετύχει»

Ο Αλέξης Γραμματικός κατά κόσμον Σπύρος Σταμούλης, πρωταγωνιστεί στην πιο επιτυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, «Άγριες μέλισσες».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα του και τι έχει αγαπήσει σε αυτόν, αναφέρθηκε στον έρωτα του για την Πηνελόπη και στον πεθερό του Δούκα, τον οποίο θέλει να δει στην φυλακή.

Τι έχεις αγαπήσει στον Αλέξη Γραμματικό;

Κάθε ρόλο που υποδύομαι τον ερευνώ. Προσπαθώ να βρω στοιχεία του για να τον προσεγγίσω και ταυτοχρόνως να τον αγαπήσω. Στον Αλέξη ξεχώρισα την εξυπνάδα του. Παρότι έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, κατάφερε να τα φέρει εις πέρας και να εξυπηρετήσει τα θέλω του.

Σπούδασε νομικά, έγινε εισαγγελέας, πέτυχε τους στόχους του σε μια δύσκολη εποχή. Κατόρθωσε να ξεφύγει από τον εκβιασμό του Δούκα, αλλά και πέτυχε να επιστρέψει ο πατέρας του.

Ο Αλέξης παντρεύεται την Πηνελόπη, παρά την άρνηση του Δούκα, και το μίσος που ουσιαστικά τρέφει απέναντί του. Να φανταστώ ότι την ίδια αντιπάθεια, εχθρότητα και αποστροφή αισθάνεται και ο ίδιος νια τον πατέρα της γυναίκας σας;

Ναι. Ο πρώτος είναι ξεκάθαρα, γιατί έχει διαβάσει τη δικό γραφιά του και έχει σχηματίσει άποψη για το ποιόν του. Τον θεωρεί ένοχο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι εκβιάστηκε. Δεν τον συμπαθεί. Ο μοναδικός λόγος που έρχεται σε επαφή μαζί του είναι ξεκάθαρα λόγω της Πηνελόπης, γιατί πιστεύει ότι δεν πρέπει να κόψει την επικοινωνία με την οικογένεια της. Δεν είναι χαρούμενος που τον έχει πεθερό. Θέλει να τιμωρηθεί ο Δούκας! Θα τον κυνηγήσει μέχρι να το πετύχει, πιστεύει ότι πρέπει να μπει στη φυλακή. Ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία. Δεν πρόκειται να είναι καλός μαζί του.

Η αποκαθήλωση του Δούκα έχει ξεκινήσει ήδη από τη Μυρσίνη, η οποία έχει αντιληφθεί ότι έχει σκοτώσει τον πατέρα της Ελένης με την προτροπή του Σέργιου. Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον.

Δεν ξέρω αν ο Αλέξης θα επιδράσει καταλυτικά για την τελική πτώση του Δούκα. Σίγουρα όμως είναι αντίπαλος του. Είναι εχθρός του. Το έχει δηλώσει. Είναι ξεκάθαρος ότι αν του δοθεί η ευκαιρία να κλείσει τον Δούκα στη φυλακή, θα το πράξει. Δεν θα του χαριστεί.

Αγαπά την Πηνελόπη;

Ναι

Φοβάται ότι τρέφει ακόμη αισθήματα για τον Μελέτη;

Σίγουρα φοβάται. Δεν είναι αδαής. Καταλαβαίνει αρκετά πράγματα. Το μοναδικό τρωτό σημείο του Αλέξη είναι πως παρότι είναι ρεαλιστής και καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ελπίζει ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί η κατάσταση με την Πηνελόπη διαφορετικά. Έχει αντιληφθεί ότι ο Μελέτης ήταν ο έρωτας της ζωής της. Εκδηλώνει τη ζήλια του και ελπίζει ότι θα μπορέσει να την τραβήξει στη ζωή που ονειρεύεται να κάνουν, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved