Γιώργος Καραμίχος: «Η Ντόρα μπήκε στην καρδιά μου από το πρώτο δοκιμαστικό»
Media

Γιώργος Καραμίχος: «Η Ντόρα μπήκε στην καρδιά μου από το πρώτο δοκιμαστικό»

Ο Γιώργος Καραμίχος επέστρεψε στην Ελλάδα για να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», η οποία έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται αλλά και για την συνεργασία του με την Ντόρα Μακρυγιάννη.

Υποδύεστε τον Δημήτρη Λαϊνά. Τι χαρακτήρας είναι ο ήρωας σας;

«Ακέραιος, ονειροπόλος, σκληρός αλλά και ευέλικτος, ενστικτώδης, προστατευτικός, στοργικός, δίκαιος, ενίοτε επιπόλαιος (στον έρωτα}, εμμονικός, αισθητικός και αισθαντικός, παρών».

-Σύντομα θα τον δούμε να στέκεται και στο πλευρό της Αλίκης, ύστερα από κάτι πολύ άσχημο που θα της συμβεί. Τι γίνεται με αυτόν τον έρωτα;

«Μακάρι να ήξερα. Μέρα μέρα το πάμε, σεναριακά. Δεν είναι εύκολο να αντισταθείς σε μια γυναίκα σαν την Αλίκη (Ντόρα). Για να δούμε αν ο Λαϊνάς θα δοκιμάσει και αυτήν τη χημική ένωση...».

-Και η Λήδα; Πώς Θα προχωρήσει η δική τους ιστορία;

«Πραγματικά, δεν έχω ιδέα. Απολαμβάνω ιδιαίτερα αυτήν τη συνεργασία γιατί εμπεριέχει το άγνωστο, ακριβώς όπως και στη ζωή. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν οι καταστάσεις. Μέχρι στιγμής, οι χαρακτήρες έχουν συνέπεια στις αντιδράσεις τους και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. Εμείς, ως ηθοποιοί, αφηνόμαστε στις εξελίξεις που προκύπτουν οργανικά».

Πώς είναι η συνεργασία σας με την Ντόρα Μακρυγιάννη;

«Εξαιρετική. Από το πρώτο δοκιμαστικό που κάναμε μαζί, μπήκε στην καρδιά μου. Για το ταλέντο της και την ευθύτητα της».

-Τι ξεχωριστό έχει η σειρά που πρωταγωνιστείτε και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού;

«Νομίζω ότι έχει πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, προσεγμένη σκηνοθεσία, ποιοτική παραγωγή και καλούς ηθοποιούς. Τι άλλο χρειάζεται για να κρατήσεις συντροφιά στους ανθρώπους σε τέτοιους καιρούς;», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved